Roštiljada 2024

Foto: Največji žur na prostem privabil pet tisoč zabave željnih

N.S.
28. 5. 2024, 15.39
Posodobljeno: 28. 5. 2024, 15.39
Deli članek:

Tradicionalna Roštiljada, ki velja za največji žur na prostem, je minuli vikend prvič potekala na Dolenjskem, pri Hotelu Dolenj'c v Novem mestu, kjer se je zbralo pet tisoč ljubiteljev žura, žara, odlične glasbe in izvrstne družbe.

Miki Pavlin
Vroča Roštiljada je tudi letos zažigala, saj je na Dolenjsko privabila 5 tisoč zabave željnih obiskovalcev.

Vroča in nepozabna Roštiljada 2024 je zažigala v vseh pogledih, za posebej začinjeno vzdušje pa je poskrbelo pestro dogajanje, glasbeni nastopi in v glavni kulinarični vlogi: čevapčiči in ostala družba zapečenih dobrot Mesnin Anton iz Mesa Kamnik.

Miki Pavlin
Ljubljenec občinstva Luka Basi je zapel in navdušil.

S.R.
Spretni žar mojster med pripravo sočnih čevapčičev iz Mesnin Anton.

S.R.
Mnogi so preizkusili svojo srečo z vrtenjem SPARovega kolesa sreče in zadeli praktične nagrade.

Poleg mesnih dobrot je bil priljubljen tudi tradicionalni ajvar Bakina Tajna, ki je bil prava uspešnica med obiskovalci. Na dogodku so potekale tudi različne nagradne igre pokroviteljev, od jahanja robotskega bika do zabavnih iger in spretnostnih preizkusov – med drugim so lahko obiskovalci preizkusili svojo srečo na SPARovem kolesu sreče in si priigrali praktične nagrade.

S.R.
Od nastopajočih je prvi zatresel oder pevec Miran Rudan InDesign, ki je prekipeval od energije.

S.R.
Za popolno mešanico koktajla Aperol Spritz je poskrbel spreten barman in brand ambasador Matija Peklaj.

S.R.
Obiskovalci so se lahko ohladili z danskimi pivi Tuborg.

S.R.
Za hidracijo in osvežitev na vročem dogodku je poskrbela priljubljena Jamnica.

Za hidracijo in osvežitev sta poskrbeli Jamnica in voda Jana, medtem ko so se zabave željni lahko ohladili z danskimi pivi Tuborg in različnimi okusi ciderja Somersby. Podjetje PPD Global je skupaj s priznanimi barmani mešalo osvežilne koktajle Aperol Spritze. Na koncu pa so se obiskovalci poslovili z bonboni Halls različnih sadnih okusov, ki so jim osvežili razgreta grla.

Miki Pavlin
Domačini, skupina Vzorck, so spet dokazali, da so trenutno ena izmed najbolj vročih mladih skupin.

S.R.
Brezskrbno popoldne sta si na Roštiljadi privoščila tudi glasbenik in voditelj Gašper Rifelj ter njegova partnerica, plesna zvezda Maja Geršak.

S.R.
Glavna jed Roštiljade: okusne na žaru pečene dobrote Mesnin Anton iz Mesa Kamnik.

Vroče glasbene poslastice

Nepopisno množico zabave željnih je še pred začetkom na terasi Hotela Dolenj'c ogrevala Veseljakova Petkova pumpa, nato pa so na glavnem odru zasijali domače in tuje zvezde: priljubljeni glasbenik Miran Rudan InDesign, uigrana ekipa Aktualove Galame, vroča hrvaška skupina Mejaši, energični dvojec SKaTER, priljubljena skupina Vzrock in seksi pevka Ines Erbus. Za odličen zaključek dogodka je poskrbel oboževani Luka Basi, ki je s svojo karizmo in glasbenimi hiti poskrbel, da je bila zabava polna nepozabnih doživetji in zaključena na najvišji možni ravni. Letošnjo Roštiljado, ki je prvič potekala na Dolenjskem, so povezovali voditelji Radia Krka, ki te dni praznujejo 30 let delovanja, organizacija pa je potekala pod okriljem izvrstnih ekip Event24 in Media24.