Nesramno bogate

Katera članica družine Kardashian je najbolj bogata med bogatimi?

U.C.
27. 5. 2024, 11.27
Posodobljeno: 27. 5. 2024, 13.11
Deli članek:

Revija Forbes je postregla s podatki premoženja milijonarske družine Kardashian. Ali jih obožujemo ali preziramo, moramo priznati, da so »Kardashijanke« izjemne podjetne. So bajno bogate in katera sestra oziroma mati se najbolj kopa v denarju?

Profimedia
Kim Kardashian.

1. Kim Kardashian

Profimedia
Kim Kardashian v opravi Marilyn Monroe

Kim je Forbes leta 2021 uradno razglasil za milijarderko. Največ zelencev ji prinese njena znamka KKW Beauty in Skims.  Kim trenutno razpolaga z vrtoglavimi 1,7 milijarde dolarji.

2. Kylie Jenner

Profimedia
Kayle Jenner

Kyliejino stanje na bančnem računu niha. Pri 21 letih je bila razglašena za najmlajšo milijarderko na svetu, ki je sama ustvarila svoje premoženje, vendar je nekaj let kasneje izgubila ta naslov. Kakšno pa je stanje na njenem računu v letošnjem letu? Njeno neto premoženje obsega 680 milijonov dolarjev in tako ne šteje več kot milijarderka, ampak je revica zgolj milijonarka. 

3. Kris Jenner

Profimedia
Khloe Kardashian

Slavni mami Kris pripada 10-odstokov zaslužka svojih otrok. Leta 2018 ji je Kylie prinesla približno 17 milijonov dolarjev. Do zdaj si je na račun svojih otrok in resničnostnega šova uspela napolniti žepe z 170 milijoni dolarji.

4. Kourtney Kardashian

Profimedia
Travis Barker in Kourtney Kardashian

Kortny si svoje bančne račune žlahtni s svojimi blagovnimi znamkami življenjskega sloga POOSH in vitaminskimi bombončki ter seveda z resničnostnim šovom njene družine. Njeno premoženje je vredno 65 milijonov dolarjev. Poročena pa je z bobnarjem Blink-182 Travisom Barkerjem, ki tudi ni noben revež.

5. Kendall Jenner

Profimedia
Kendall Jenner

»Skromno« peto mesto si delita Kendall in Khloe s »skromnimi« 60 milijoni dolarjev. Kendall se je znašla med najbolje plačanimi supermodeli v modni industriji. Poleg svojih dolarjev prisluženim s poziranjem, služi denar tudi z družinskim resničnostnim šovom in 818 Tequilo, za katero naj bi po Forbsu leta 2022 ustvarila kar 25 milijonov dolarjev prodaje.

 5. Khloé Kardashian

Profimedia
Khloe Kardashian

Khloé je sledila Kiminim poslovnim stopinjam in prodrla na trg s svojo modno znamko Good American. Podjetje je že prvi prodajni dan postalo prava zgodba o uspehu z milijonom od prodaje. Khloe pa svoje premoženje bogati tudi z nepremičninami.