Johnny Wactor

Umrl je priljubljeni igralec, ki je navduševal v seriji Splošna bolnišnica

D.K.
27. 5. 2024, 09.34
Posodobljeno: 27. 5. 2024, 10.31
Deli članek:

Igralec Johnny Wactor je umrl v starosti 37 let. Novico o njegovi smrti sta potrdila igralčeva mama in njegov agent, od njega pa so se poslovili tudi nekdanji soigralci.

Profimedia
Johnny Wactor

Johnny Wactor, najbolj znan po vlogi Branda Corbina v seriji Splošna bolnišnica, je bil ustreljen v soboto, 25. maja, v Los Angelesu, poroča TMZ, ki je prvi poročal o novici, ki jim jo je v nedeljo potrdila igralčeva mama Scarlett Wactor. 

Njegova mati je za TMZ povedala, da sta Johnny in kolega videla tri moške, ki so poskušali ukrasti katalizator iz njegovega vozila. Čeprav jih Johnny ni poskušal ustaviti, so ga ustrelili, nakar je bil odpeljan v bolnišnico, od koder so v soboto zgodaj zjutraj sporočili, da je umrl. 

Igralci Splošne bolnišnice, v kateri je igral med letoma 2020 in 2022, so se priljubljenemu igralcu poklonili z objavo na uradnem računu Instagram 26. maja. "Celotna družina Splošne bolnišnice je zlomljena ob novici o prezgodnji smrti Johnnyja Wactorja," je pisalo v objavi. "Bil je resnično edinstven in z veseljem je bilo delati z njim vsak dan. Naše misli in molitve so namenjene njegovim ljubljenim v tem težkem času."

Igralka Sofia Mattsson, ki igra Sasho Gilmore v omenjeni seriji od leta 2018, je komentirala objavo in zapisala: "Zelo te bomo pogrešali, Johnny. Eden najbolj neverjetnih ljudi, kar sem jih kdaj srečala."

Tragično novico je za People potrdil tudi Wactorjev zastopnik David Shaul, ki se je svoje pokojne stranke spomnil kot "spektakularnega človeka". Kot je dejal, je bil igralec "pravi moralni zgled vsem, ki so ga poznali". 

"Zavzemal se je za trdo delo, vztrajnost in to, da ne smeš nikoli obupati. Med vzponi in padci v tem zahtevnem poklicu je vedno držal glavo pokonci in si prizadeval biti boljši," je dodal. "Čas, ki smo ga preživeli z Johnnyjem, je bil privilegij, ki bi si ga vsak želel. Po več kot desetletju skupnega življenja bo v naših srcih za vedno ostala praznina," je sklenil.