Na nebu

Rojstnodnevno darilo: Letalski show pripravnice Lare na Radiu 1

R.T.
27. 5. 2024, 12.50
Posodobljeno: 27. 5. 2024, 12.56
Deli članek:

Pripravnica Lara Tošić iz Denis Avdić Showa na Radiu 1 je imela v soboto rojstni dan in zato ji je Denis Avdić danes poklonil prav posebno darilo. Dobila je možnost, da konkretno skrajša svojo tako imenovano bucket listo (stvari, ki si jih želi narediti).

Radio1
Letalski show pripravnice Lare na Radiu 1

Dva dni po rojstnem dnevu je pripravnica Lara praznovala med oblaki, saj so jo najprej poslali leteti s helikopterjem, za kar je poskrbel ponudnik poletov Flycom. Ko je končala s tem poletom, pa so jo znova poslali v zrak, in sicer na balon z balonarskim klubom Bizon.

"Najprej sem na radiu videla snemalca, ki po navadi ni tukaj ob petih zjutraj, in sem sumila, da me nekaj čaka. Potem so mi rekli, da moram it in nisem vedela kam. Ko smo prišli na letališče Lesce, sem se spraševala, ali bo padalo ali helikopter. Kmalu sem videla helikopter in vse je bilo jasno. Leteli smo ob gorah proti sončnemu vzhodu. Bilo je noro, čudoviti razgledi, pilot nam je vse lepo razložil. Super je, da smo šli dovolj zgodaj," je helikoptersko dogodivščino opisala Lara, ki jo je nato na drugem koncu Slovenije čakalo še eno presenečenje: "Ko so me odložili, sem bila šokirana, zakaj so me tam pustili. Nato pa sem videla dva balona in mi je bilo jasno, da me čaka še en izziv. Ko smo vzleteli, me je bilo strah tega ognja, saj postane kar vroče pri laseh. Potem pa se navadiš, greš do 700 metrov nadmorske. In tudi jaz sem prižigala ta gas, da smo se dvigovali. Nimam strahu pred višino, tako da sem v tem lepem dnevu res uživala."

Laro sedaj na bucket listu čakajo še skok s padalom, Triglav in poletno delo v Afriki. Ali ji bo uspelo in predvsem kdaj? Spremljajte Denis Avdić Show vsak delavnik od 5. do 10. ure na Radiu 1.

Radio1
Letalski show pripravnice Lare na Radiu 1