V ožjem družinskem krogu

(Foto) Jon Bon Jovi potrdil, da se je sin poročil: "Nevesta je bila videti čudovito, Jake pa je srečen"

D.K.
29. 5. 2024, 14.34
Posodobljeno: 29. 5. 2024, 14.45
Deli članek:

Igralka Millie Bobby Brown in Jake Bongiovi, sin Jona Bon Jovija, sta se poročila. Nad njuno poroko pa je navdušen tudi Jon Bon Jovi.

Profimedia
Jon Bon Jovi

Millie Bobby Brown in Jake Bongiovi se lahko uradno kličeta mož in žena. Minuli vikend sta se namreč poročila na zasebni, diskretni slovesnosti.  22-letni maneken in dve leti mlajša zvezdnica sta si večno zvestobo obljubila pred najožjimi družinskimi člani. Prisotni so bili tudi njuni starši, vključno z Jonom Bon Jovijem. "Bil je zelo skromen, romantičen dogodek z njuno najožjo družino," je za The Sun povedal neimenovani vir, kar je v eni od pogovornih oddaj potrdil tudi Jon Bon Jovi, ki je tudi dejal, da je Millie čudovita, njegov sin zelo srečen.

Brown je njuno zaroko naznanila aprila 2023 s fotografijo obeh na Instagramu, na kateri je pokazala, da na levi roki nosi diamantni prstan. Ob fotografiji pa zapisala delček iz pesmi Lover Taylor Swift: "Ljubim te že tri poletja, dragi, želim si jih vse."

Ni presenetljivo, da so bile podrobnosti o njuni poroki zamolčane, saj je Brown že leta 2023 v intervjuju za WWD razkrila, da želi, da podrobnosti o njunem posebnem dnevu ostanejo zasebne. "Da bi to vsi lahko opazovali in o tem povedali svoje mnenje, se mi zdi nenaravno," je dejala. Mladoporočenca naj bi sicer za letos načrtovala tudi večjo slovesnost.

Profimedia
Millie Bobby Brown in Jake Bongiovi

Po poroki sta bila pred dnevi opažena med nakupovanjem v Hamptonsu, pri čemer so ju ujeli tudi fotografi. Kot lahko razberemo s fotografij, je par videti srečen in se vozi v Fordovem kabrioletu s spuščeno streho. 

Profimedia
Millie Bobby Brown in Jake Bongiovi

Zvezdo serije Strangers Things in manekena so v ponedeljek, 27. maja, spet opazili v javnosti, oblečena sta bila v vsakdanja oblačila in nosila poročna prstana.