brezpogojna ljubezen

Will Smith in Jada Pinkett Smith po dolgem času opažena skupaj

S.Č.
1. 6. 2024, 18.00
Posodobljeno: 1. 6. 2024, 20.39
Deli članek:

Lani jeseni se je razvedelo, da Will Smith in njegova žena Jada Pinkett Smith že nekaj let ne živita skupaj. Kljub temu sta se pred kratkim prvič po tej novici pojavila skupaj na rdeči preprogi. Dogodek se je zgodil na premieri četrtega dela filma Podli fantje na Hollywood Boulevardu, kjer sta ju spremljala njuna otroka – sin Jaden, hči Willow, Willov sin iz prvega zakona Trey in Jadenova punca Sab Zada.

Profimedia
Dogodek ju je naučil brezpogojne ljubezni.

Will Smith, nagrajen z oskarjem, je na prireditev prispel v stilu, skupaj s soigralcem Martinom Lawrenceom, z dvonadstropnim avtobusom. Pred premiero je imel tudi kratko predstavo svoje uspešnice Miami iz leta 1997, kar je dodatno popestrilo večer.

Lansko leto je Jada Pinkett Smith razkrila podrobnosti o njunem razhodu leta 2016 in pojasnila, zakaj se nista odločila za uradno ločitev. Do konca leta 2016, po 19 letih zakona, sta oba zaključila zakonsko terapijo in se odločila, da se bosta ločila mimo pravnih postopkov. Namen te odločitve je bil ohraniti prijateljstvo in družinsko enotnost ter vzdrževati popolno transparentnost v odnosu.

Dogodek jo je naučil kako brezpogojno ljubiti

Pinkett Smith je v svoji knjigi zapisala: "Ti zadnji dve leti sta prinesli veliko stvari in on in jaz sva se res osredotočila na skupno zdravljenje in to je bila za naju res prednostna naloga. Pravzaprav je bilo res lepo. Resnično intenzivne okoliščine lahko okrepijo ljubezen ali pa te prevzamejo drugačno smer in jo res poslabšajo. Izkoristili smo priložnost, da se naučimo, kako jo narediti močnejšo."

Ko je Will Smith leta 2022 udaril komika Chrisa Rocka na podelitvi oskarjev zaradi žaljive šale na račun žene, je ta dogodek par še bolj povezal. Pinkett Smith je dejala, da sta po incidentu veliko govorila o tem, kar se je zgodilo, in da jo je ta dogodek naučil kako brezpogojno ljubiti.

Povedala je: "Vsa ta trnova zgodovina našega zapletenega skupnega življenja je postala nedvomna."

Smithovi so s svojim videzom na rdeči preprogi pokazali, da kljub vsem izzivom ostajajo enotni in predani svoji družini. Dogodek je bil ne le promocija filma, ampak tudi simbol njihove vztrajnosti in predanosti drug drugemu ter svojim otrokom.