Astrološka napoved

Usoda: "Nad Camillo končno prihaja karma za Dianino smrt, tudi ona ne bo kraljica dolgo."

A. M.
22. 5. 2024, 14.46
Posodobljeno: 22. 5. 2024, 15.04
Deli članek:

Britanska kraljeva družina preživlja težko obdobje, razlog za to pa je huda bolezen kar dveh njenih članov, kralja Karla in princese Kate. Zaradi bolezni kralja Karla je bila v negotovost postavljena prihodnost cele monarhije, A napoveduje se, da prihaja moment, ko bo za svoje stare grehe morala plačati tudi Camilla.

Profimedia
Tudi odnos med Elizabeto in Camillo nikoli ni bil enostaven.

Številne oboževalce britanske kraljeve družine je šokirala nedavna nenavadna astrološka objava, ki napoveduje točen datum smrti kralja Karla III. Špekulacije in raznorazne govorice niso same po sebi nič povega ali posebnega, če ne bi prihajale iz ust astrologa, ki je leta 2022 točno napovedal datum smrti kraljice Elizabete. Elizabeta je res umrla 8. septembra, točno po njegovi predhodni prerokbi. Astrolog v isti sapi omenja tudi slovito Nostradamusovo prerokbo, ki napoveduje, da bo 'kralja otoka' nasledil človek, 'ki nima lastnosti kralja', zaradi česar se sedaj mnogi sprašujejo še, kaj to pomeni za princa Williama, in ali je povezano z usodo njegove bolne žene Kate Middleton.

Kaj pa Camilla?

Oseba, ki je vsa leta ostajala v senci, pa je kraljica Camilla, ki je kljub temu, da je prevzela nekatere kraljeve dolžnosti, še vedno precej neizpostavljena. Astrolog trdi, da ima Camilla v zakulisju zelo pomembno vlogo. To je potrdila tudi slavna Debbie Frank, prav tako astrologinja, ki je bila tudi osebna astrologinja pokojne princese Diane. Trdi, da je Camilla pripravljena na velike spremembe, ki jo čakajo.

Camillin vpliv na ozadje prestola je bil od nekdaj močan, čeprav se je zaradi stigme nezakonske ljubice celo življenje držala v ozadju, kar počne še danes, je še dodala Debbie. Astrologinja je že pred dvema letoma za britanske medije tudi napovedala, da bo leto 2023 za Camillo pomembno, a verjetno ne tako, kot bi si sama želela.

V letu 2023 naj bi Camillo dohitela karma za stvari, ki jih je počela v preteklosti. Beseda 'karma' opisuje, da se bo Camilli povrnilo vse slabo, kar je v preteklosti storila drugim. Poleg tega je astrologinja izrecno poudarila, da se bo Camilli v letu 2023 vrnila karma za dve obdobji njenega življenja – tisto od decembra 2004 do junija 2006, in tisto od aprila 1986 do novembra 1987. Če se spomnimo, 1986 je imela Camilla afero s Karlom, ki je bil takrat poročen s princeso Diano. Prerokba naj bi bila celo tako natančna, naj bi nosila nedvoumno astrološko navedbo: »Za Diano«.

Je Karlova bolezen povezana s prerokbo?

Čeprav je bila novica o bolezni kralja Karla objavljena februarja letos, je pravzaprav malo verjetno, da so javnost o njegovi diagnozi obvestili takoj, ko so zanjo izvedeli. To bi lahko pomenilo, da kralj verjetno zbolel že leta 2023. Kar se pa ujema z napovedjo, da se Camillina prerokba utegne uresničiti na nek način – in sicer, da nikoli ne bo zares kraljica, saj je Karel zbolel praktično takoj po zasedbi prestola. Tako, kot je bila vloga kraljice, tudi po Camillini krivdi, ob hitri in v dvom zaviti smrti, odvzeta mladi Diani. 'Vrnitev karme' naj bi se zgodila do leta 2025, so še zapisale zvezde.