Dogodek bomo ponovili

Lea Mederal Gams s 55 prijatelji na Kuclju

Alenka Sivka
21. 5. 2024, 18.37
Posodobljeno: 14. 6. 2024, 17.56
Deli članek:

Lea Mederal Gams se je danes dopoldne oglasila na Aktualu, pri Klemnu in Žani. Na potep je pred časom povabila 55 najbolj gorečih gledalcev, ki so se pripeljali iz vse Slovenije, da so lahko šli na prelepo turo z Leo.

Luka Švigelj
Lea Mederal Gams se je danes dopoldne oglasila na Aktualu, pri Klemnu in Žani.

Posebno oddajo si boste lahko ogledali danes zvečer, ob 20.00.55 pohodnikov je peljala na Kucelj na Čavnunad Vipavsko dolino, 55 gledalcev in gledalk TV Aktual in TV Veseljak Golica. Pri koči Antona Bavčerja na Čavnu so ob vodstvu Jerneja Babija izvajali dihalne vaje, prijeten pohodniškiizlet so zaključili s športnimi aktivnostmi in kosilom, Lea se je potrudila, da je z vsakim od njih malo poklepetala. Imeli so se zelo lepo, vreme je bilo lepo, kot je Lea obljubila vsem svojim sopotnikom in sledilcem, več pa boste videli v nocojšnji oddaji na TV Aktual ob 20.00.

Luka Švigelj
Lea Mederal Gams se je danes dopoldne oglasila na Aktualu, pri Klemnu in Žani.

Dogodek bomo ponovili!

Lea bo zraven tudi to soboto, 25. maja, ko bo pred Planinskim domom Janče med 9.30 in 14.uro potekala prva letošnja prireditev Laško Gremo v hribe. Nastopili bodo Špela Grošelj, Miran Rudan in ansambel Pogum, prireditev bodo povezovali Gregor Janežič, Nina Cestnik Pavlič in Dean Windisch, dogodek pa bodo obiskali in popestrili tudi mnogi voditelji Aktuala in Veseljaka. Pridite, zabavno bo!