Zanimiv izbor

Katy Perry ostala skoraj gola

S.Č.
18. 4. 2024, 09.08
Posodobljeno: 18. 4. 2024, 10.40
Deli članek:

Katy Perry, priljubljena pevka in žirantka oddaje American Idol, je med nedavnim prenosom v živo doživela nepričakovano modno katastrofo. Njena srebrna majica, narejena iz 3D materiala, se je namreč nepričakovano zlomila.

Profimedia
Katy Perry znova dokazala, da kljub nepredvidljivim situacijam ohranja mirno kri.

Incident se je zgodil ta teden, ko je Katy Perry, oblečena v kovinski top oblikovalke Kate Barton, sedela za mizo žirantov. Med predstavo tekmovalca Romana Collinsa, ki je izvajal pesem "It's A Man's Man's World" izvajalca Jamesa Browna, je nenadoma počil zgornji del njenega oblačila. V takšnih trenutkih se običajno začne panika, vendar je 39-letna pevka ostala presenetljivo mirna.

Ekipa v zakulisju in sodnik Luke Bryan so ji hitro priskočili na pomoč, pri čemer so oblačilo poskušali popraviti z različnimi orodji. Perryjeva, vedno pripravljena na šalo, se je med dogajanjem pošalila, da bo ta incident zagotovo povečal gledanost oddaje. "Ta oddaja bo dobila več, kot je bilo predvideno," je dejala, medtem ko je oblačilo močno držala z rokama, da ne bi prišlo do še večjega razkritja.

Katy je izrazila tudi, da je kljub zavedanju, da s svojo izbiro oblačila tvega, želela ostati zvesta svoji modni izbiri. "Rekla sem, 'koga briga?' in šla s tem," je povedala v intervjuju za Access Hollywood. Pevka je znana po svojem humorju in sposobnosti, da ostane hladnokrvna v nepredvidljivih situacijah, kar je pokazala tudi tokrat.

Na koncu je Perryjeva situacijo rešila tako, da se je skrila za mizo in svoje oprsje prekrila z belo blazino, da bi zagotovila, da oddaja ostane spodobna. Njeni sledilci so se na incident odzvali z mešanico zabave in podpore, pri čemer so se nekateri pošalili na račun izbire njenega topa, ki bi bil primernejši za odbijač avtomobila.