Delovna Akcija

Ana Praznik razkriva manj prijetno plat snemanja oddaje

S.Č.
17. 4. 2024, 12.35
Posodobljeno: 17. 4. 2024, 12.35
Deli članek:

Medtem ko gledalci uživajo v navdihujočih zgodbah in spektakularnih preobrazbah v oddaji Delovna akcija, je voditeljica Ana Praznik razkrila nekoliko manj bleščečo stran tega procesa.

Pro Plus
Ana Praznik

Čeprav se oddaja zdi kot čarobna izpolnitev želja, je resnica za kamerami včasih precej drugačna. V sedmi sezoni priljubljene oddaje spremljamo Ano Praznik in mojstre, kako uresničujejo sanje in prenavljajo domove družin z izkušnjami, ki pogosto segajo globoko v čustva gledalcev. Vendar je Ana v nedavnem intervjuju za Popkast na portalu 24ur.com razkrila nekaj ozadij, ki jih gledalci običajno ne vidijo.

Med drugim je opisala, kako je včasih snemanje zelo utesnjeno. V majhnih prostorih se mora tlačiti celotna ekipa, vključno s snemalci, tonskimi mojstri in uredniki. Ta utesnjenost in intenzivnost lahko predstavljata velik izziv za vse vpletene, tako fizično kot tudi psihično.

Praznikova je tudi priznala, da pred prvo sezono ni vedela, kako naporno bo snemanje. Vsakdanje delo na projektu je zahtevalo veliko več energije in časa, kot si je predstavljala. Poudarila je, da je izpostavljenost različnim vremenskim razmeram, od ekstremne vročine do mraza, dodatno obremenjujoča. Poleg tega so zgodbe, ki jih slišijo in delijo z gledalci, čustveno izjemno naporne.

Nedavno je Ana Praznik v zgodbi na družbenih omrežjih delila tudi videoposnetek, ki prikazuje težavnost nekaterih dni med snemanjem oddaje. V posnetku je odkrito priznala, da so nekateri dnevi izjemno zahtevni, saj je težko ostati osredotočen in energičen. Ta iskrenost je prijetno osvežujoča, saj nas opomni, da tudi za bleščečo televizijsko produkcijo stoji veliko truda in dela.

V zaključku je razkrila, da kljub izzivom ohranja svojo strast do dela in predanost k projektu. Kljub temu pa je pomembno, da se gledalci zavedajo, da je za vsako uspešno oddajo potreben trud in vztrajnost celotne ekipe, ki deluje za kulisami.