Preboleva raka

Shannen Doherty se želi pokojnemu očetu pokloniti na poseben način, vendar se boji

D.K.
17. 4. 2024, 10.00
Posodobljeno: 17. 4. 2024, 10.02
Deli članek:

Zvezda legendarne najstniške serije Beverly Hills 90210, Shannen Doherty bi se svojemu očetu poklonila s posebno tetovažo, če ne bi imela zdravstvenih težav.

Profimedia
Shannen Doherty

Priljubljena ameriška igralka se že od leta 2015 bori z rakom na dojkah, zaradi česar je imela mastektomijo, hoditi pa je morala tudi na kemoterapijo in obsevanja. Bolezen pa se ji je skozi leta razširila tudi na druge dele telesa, med drugim na možgane in kosti. O svojem življenju in izzivih pa redno obvešča tudi javnost. 

Tokrat je 53-letna igralka v svojem podkastu Let's Be Clear spregovorila o tem, da želi ohraniti spomin na svojega očeta, vendar se počuti omejeno.

Kot sogovornik se ji je v podkastu pridružil njen nekdanji zaročenec, režiser, pisatelj in producent Rob Weiss, epizodo pa je poimenovala. "Bodiva prijatelja z bivšim". Nekdanji par se je zaročil leta 1995, nato pa se je leta 1998 razšel.

Ko sta se pogovarjala o različnih izkušnjah, ki sta jih pridobila v preteklih letih, je Doherty povedala, da ni mislila, da bo v njeni prihodnosti prišlo do novih tetovaž. "Mislim, želim si enega, kot je na moji strani," je rekla. "Želela sem si ime mojega očeta."

Weiss ji je ponudil priporočilo in dodal: "Poznam odlične fante, ki delajo te stvari." Vendar ga je igralka zavrnila, zaradi nevarnosti okužbe. 

Njen oče, John Thomas Doherty Jr., je umrl leta 2010.