Popolnoma v svojem slogu

Tim Kores Kori naznanil, da bo očka na precej zanimiv način

S.Č.
17. 4. 2024, 14.24
Posodobljeno: 17. 4. 2024, 15.34
Deli članek:

Znani slovenski glasbenik in radijski voditelj Tim Kores - Kori je nedavno presenetil javnost s srčno novico: postal bo očka.

osebni arhiv Tima Koresa
Tim Kores Kori bo očka!

Skupaj z ženo Julijo Veleski, tudi glasbenico in članico dua De Liri, pričakujeta prihod malega Koresa. Novico sta razkrila na precej edinstven način, ki je številne nasmejal.

Tim Kores je svojo veselo novico delil na družbenem omrežju s posnetkom, ki je hitro postal viralen. V posnetku je Kores najprej razkril, da je njegova žena že dolgo prosila za nakup novega sesalnika, saj je bila nezadovoljna s svojim sedanjim. Ob tem je dodal humoren komentar o tem, kako je zdaj, ko je noseča, še bolj kritična do svojega sesalnika. Nato je sledilo presenečenje: Kores je svoji ženi pripravil darilo v obliki kar dveh novih sesalnikov, kar je Julijo zelo razveselilo.

Njune nosečnosti so se razveselili tudi mnogi znani obrazi

Par je prejel tudi številne čestitke znanih slovenskih osebnosti, med njimi članice skupine Bepop Tinkara Fortuna, pevka Eva Boto, pevec Rok Piletič in drugi. Novica o nosečnosti je razveselila številne oboževalce in sledilce para.

Tim Kores - Kori in Julija Veleski sta se lani septembra tudi poročila v cerkvi sv. Bolfenka na Pohorju. Poroka je bila zanje nepozaben dogodek, poln veselja in spontanosti, ki se je vlekla vse do jutranjih ur. Julija je imela kar tri poročne priče, med njimi tudi Evo Šulić, sestro violončelista Luke Šulića, medtem ko je Koresa pri priči spremljal njegov dolgoletni prijatelj.

Z veseljem in navdušenjem pričakujejo prihod novega družinskega člana in se veselijo novih dogodivščin v vlogi staršev.