Ima svoje pogoje

Meghan Markle zavrnila povabilo k spravi s strani Kate in Williama

S.Č.
17. 4. 2024, 17.20
Deli članek:

Napetosti med Meghan Markle ter princem Williamom in Kate Middleton še vedno ni videti konca.

Profimedia
Meghan Markle razkrila svoje pogoje za spravo s kraljevo družino.

Nedavna novica o diagnozi bolezni Kate Middleton je resnično pretresla svetovno javnost. Princ Harry in Meghan Markle sta izvedela za diagnozo šele ob Kateinem javnem razkritju, kar je še bolj poglobilo njihovo nesoglasje. Kritike, ki jih je princ Harry izrazil v svojih spominih 'The Spare', so le še dodatno zaostrile odnose med njima. Kraljevi strokovnjak Richard Fitzwilliams je izrazil, da Kate ni zaupala Harryju in Meghan svoje diagnoze, kar nakazuje na pomanjkanje zaupanja v njihov odnos.

V želji po spravi sta princ William in Kate povabila princa Harryja in Meghan, naj obiščeta Veliko Britanijo z otroki, a je Meghan to ponudbo zavrnila. Kraljevi strokovnjak Tom Quinn pa poudarja, da obstajata dva ključna pogoja, ki ju morata William in Kate izpolniti, če želita doseči spravo.

Mnogi so nad novico presenečeni

"Harry si želi sprave, vendar popolnoma podpira svojo ženo. Dokler Meghan ne bo menila, da je kraljeva družina dovolj prijazna do nje in se ne bo vljudno opravičila za pretekle dogodke, se to ne bo zgodilo," je pojasnil Quinn za The Mirror.

Medtem so oboževalci presenečeni nad novico, da bosta Harry in Meghan producirala dve novi seriji za Netflix. Čeprav so nekateri sprva pomislili, da bo par ponovno razkril skrivnosti britanske kraljeve družine, kot sta to storila že v dokumentarcu 'Harry & Meghan' leta 2022, se zdi, da tokrat ne bo tako. Serija bo namreč osredotočena na kuhanje in šport, kar kaže na to, da par trenutno ni usmerjen v razkrivanje kraljevih skrivnosti.