Dopolnil tudi 70 let

Jackie Chan zaradi svojega videza prestrašil oboževalce

S.Č.
10. 4. 2024, 17.55
Posodobljeno: 10. 4. 2024, 18.07
Deli članek:

Jackie Chan, slavni igralec in akcijski junak, je nedavno poskrbel za zaskrbljenost med svojimi oboževalci, potem ko so opazili njegov spremenjen videz na nedavnih fotografijah.

Profimedia
Jackie Chan

A je zdaj razložil, da je razlog za to njegova vloga v prihajajočem filmu, ki zahteva preobrazbo v zrelejši videz, ni pa še razkril, za kateri film gre. Jackie Chan je v ponedeljek dopolnil 70 let, kar je povzročilo val čestitk za njegovo dolgo in uspešno delo v filmski industriji. V svoji nedavni objavi na Instagramu je delil svoje misli ob prihajajočem rojstnem dnevu ter pojasnil, da njegov trenutni videz ni posledica zdravstvenih težav, temveč le zahteva njegove vloge v filmu.

"Želim izkoristiti to priložnost in vsem sporočiti, naj ne skrbijo. To je samo videz lika za moj najnovejši film. Lik zahteva bele lase, belo brado in da sem videti star," je zapisal. Pojasnilo je sledilcem prineslo olajšanje in potrditev, da je Chan v dobrem zdravju. Svoje razmišljanje o staranju je Chan začinil s citatom svojega prijatelja, rekoč: "Zmožnost postarati se je sreča." S tem je nakazal, da je staranje lahko tudi darilo in privilegij, za katerega je hvaležen. Njegova objava na Instagramu je prav tako vključevala serijo fotografij iz njegove bogate kariere, ki so pričarale spomine na njegove najbolj ikonične vloge in filmske trenutke.