Diamantni prstan

Lady Gaga sprožila govorice o zaroki

S.Č.
10. 4. 2024, 12.11
Posodobljeno: 10. 4. 2024, 13.48
Deli članek:

Lady Gaga, edinstvena glasbena ikona in umetnica, je znova ujela pozornost medijev, ko so oboževalci opazili ogromen diamantni prstan na njeni roki.

Profimedia
Lady Gaga

Pevka Lady gaga, ki je v razmerju z Michaelom Polanskyjem od leta 2019, je že večkrat postavljala v ospredje vprašanje ljubezni in zavez. Tokrat je radovednost oboževalcev vzbudila s fotografijami svojega nastopa in vsakdanjega življenja prikazale njen bleščeč prstan na levem prstancu. To ni prvič, da je Gaga sprožila govorice o zaroki; v preteklosti je bila že dvakrat zaročena, vendar se nikoli ni sprehodila po stopnicah do oltarja.

Profimedia
Lady Gaga je s prstanom sprožila val špekulacij.

Govorice o odnosu med Lady Gaga in Michaelom Polanskyjem, direktorjem fundacije za dobrodelne namene, so prvič vzniknile leta 2019, vendar sta uradno svojo zvezo potrdila šele leto kasneje preko socialnega omrežja Instagram. Kljub temu sta se trudila ohraniti svojo zasebnost, vse dokler marca 2023 ni prišla novica o njuni domnevni ločitvi.

Kljub temu so bili odnosi med njima po tem, ko so ju paparaci opazili na dveh koncertih v Las Vegasu oktobra 2023, predmet številnih špekulacij in ugibanj. Obe strani sta zanikali te trditve, vendar je ostalo dejstvo, da je Gaga še vedno nosila svoj prstan.

Za oboževalce Lady Gaga ostaja uganka, polna presenečenj in skrivnosti. Ali bo tokrat resnično stopila pred oltar ali pa je prstan le še ena od njenih umetniških izjav? Sčasoma bomo izvedeli, vendar zagotovo lahko pričakujemo, da bo vsak njen korak še naprej sledil z velikim zanimanjem svetovne javnosti.