Lascivno

(VIDEO) Tisti dnevi v mesecu: Prvi milijon in ekskluzivno razkritje Nike Krmec!

R.T.
9. 4. 2024, 10.13
Posodobljeno: 9. 4. 2024, 13.50
Deli članek:

Tisti dnevi v mesecu, prvi slovenski ženski podcast, ki ruši vse tabuje s svojimi odprtimi debatami in zgovornimi gosti, je dosegel vrhunski rezultat, na YouTubu imajo že več kot milijon ogledov!

Osebni arhiv
Tisti dnevi v mesecu

Dekleta so v novi epizodi na vroči kavč posedla vplivnico in pevko Niko Krmec in skupaj so potešila radovednost svojih sledilcev v zelo intimni debati. Pred kratkim so namreč na družabnih omrežjih sledilcem postavila možnost, da jih vprašajo, karkoli želijo. Nabralo se je lepo število vprašanj, od splošnih, celo političnih, do sočnih in zelo zasebnih. Veliko jih je zanimalo, kaj dekleta menijo o oralnem seksu.

"Meni je všeč, kratko in jedrnato, ja. Sicer mi je bolj všeč to delat ženski, kot moškemu, ker je moškemu težje. Iz mojih izkušenj govorim," je odgovorila simpatična rdečelaska Nika. Voditeljico Vesno Ban je zanimalo, če bi imela do konca življenja na izbiro samo oralni seks ali 'navadni seks', katerega bi zbrala?

"Hmm razmišljam. Zato, ker jaz s seksom ne doživim orgazma, ga pa z oralnim. Tko da ja, mogoče bi pa jaz izbrala oralnega," je bila iskrena Nika, ki je med drugim zaupala še veliko podrobnosti iz zasebnega življenja, med drugim je prvič ekskluzivno razkrila tudi, da ni več samska! Koliko časa ji je sladko skrivnost uspelo skrivati, pa preveri v podcastu, kjer izveš še veliko pikantnih informacij.