Pripravlja novo pesem

Lahko Miley preseže uspeh uspešnice 'Flowers'?

S.Č.
3. 3. 2024, 12.58
Posodobljeno: 3. 3. 2024, 13.08
Deli članek:

V zadnjih dneh je glavna tema na družbenih omrežjih nova pesem in videospot, ki sta ju ustvarila Miley Cyrus in Pharrell Williams. Njuna skladba "Doctor (Work It Out)" je hitro postala predmet razprav, tako o glasbi same kot tudi o Mileynem odličnem nastopu v videospotu.

Profimedia
Videospot odraža energijo in zapeljivost pesmi.

Številni se sprašujejo, ali bo ta skladba lahko presegla uspeh prejšnjega superhita Flowers in ponovno osvojila svetovne lestvice.

Pesem "Doctor (Work It Out)" ima zanimivo ozadje. Miley Cyrus in Pharell Williams sta razkrila, da je bila pesem napisana že leta 2012, vendar so se odločili počakati več kot desetletje, da jo končno izdajo. Pharrell Williams je v intervjuju za Apple Music pojasnil, da so čakali na pravi trenutek, saj okolje še ni bilo pripravljeno za njeno izdajo. Predstavitev nove različice pesmi je potekala na tednu mode v Parizu, kjer je Williams kot kreativni direktor Louisa Vuittona predstavil tudi svojo prvo moško modno linijo.

Videospot odraža energijo in zapeljivost pesmi

Videospot za pesem "Doctor (Work It Out)" je postal pravi modni spektakel. Miley Cyrus je v njem prikazala svoje plesne spretnosti in izbrala kričeče kombinacije oblačil, ki spominjajo na stil sedemdesetih let. Od mini obleke iz zbirke Roberta Cavallija do prozornega kombinezona iz kolekcije Paco Rabanne, Cyrusova je očarala s svojim edinstvenim slogom. Videospot odraža energijo in zapeljivost pesmi, pri čemer Cyrusova ustvarja živahno in provokativno vzdušje.

 Miley Cyrus in Pharrell Williams sta ustvarila močno kombinacijo

Besedilo pesmi prinaša dodatno plast razmišljanja. V njej Cyrusova omenja, da je lahko zdravnica ali medicinska sestra, ki pomaga popraviti stvari in zdravi, če ji je dovoljeno. To odpira vrata različnim interpretacijam in analizam simbolike pesmi.

Ali bo "Doctor (Work It Out)" resnično presegel uspeh Flowers? Čas bo pokazal, vendar pa je jasno, da je pesem in videospot že zdaj pritegnil veliko pozornosti in vzbudil velika pričakovanja. Miley Cyrus in Pharrell Williams sta ustvarila močno kombinacijo, ki bi lahko znova osvojila svetovne lestvice in navdušila poslušalce po vsem svetu