neustavljiva

Victoria Beckham na modno revijo v Parizu prispela na berglah

S.Č.
2. 3. 2024, 13.44
Posodobljeno: 2. 3. 2024, 13.49
Deli članek:

Victoria Beckham je včeraj navdušila modne navdušence, ko se je na pariškem tednu mode pojavila na svoji modni reviji, kljub nedavni poškodbi, zaradi katere je morala uporabljati bergle.

Profimedia
Znova dokazala, da je neustavljiva.

Čeprav je bila nekdanja Spajsica Victoria Beckham omejena zaradi zlomljenega stopala, se oblikovalka ni pustila ustaviti in je vztrajala pri svojem načrtu, da predstavi svojo novo kolekcijo.

Na dogodek so prišli številni znani obrazi, med njimi tudi Victorijin mož, nogometna legenda David Beckham, skupaj s svojo hčerko Harper in sinovi Cruzom, Brooklynom ter snaho Nicolo Peltz. Kljub temu pa je manjkal sin Romeo, ki je po razhodu z dekletom ostal v Londonu.

Modni navdušenci so bili priča tudi modnim izborom ostalih članov družine Beckham in Nicolo Peltz. Harper je sledila mamini modni poti v črni maksi obleki, medtem ko se je Cruz odločil za retro videz s črtasto obleko. Nicola je s svojo mini rdečo obleko pritegnila pozornost, medtem ko je Brooklyn kombiniral črn blazer s širokimi hlačami.

Predstavitev Victorie Beckham je bila kljub poškodbi stopala izvedena brez zapletov, kar kaže na njeno vztrajnost in predanost modni industriji. Kljub težavam je Victoria pokazala, da je mogoče premagati ovire in se uspešno uveljaviti v svetu mode.