Elizabeth Hurley

Foto: Skoraj 60-letna igralka brez težav snema vznemirljive in drzne prizore

D.K.
1. 3. 2024, 09.10
Posodobljeno: 1. 3. 2024, 09.40
Deli članek:

Damian Hurley je ustvaril nov erotični triler, v katerem je glavno vlogo odigrala njegova mama Elizabeth Hurley, ki bo naslednje leto dopolnila 60 let.

Profimedia
Elizabeth Hurley

Film z naslovom Strogo zaupno velja za "senzualni triler z hudičevim preobratom" in je režijski prvenec 21-letnega sina igralke Elizabeth Hurley

Profimedia
Elizabeth Hurley nastopila v erotičnem filmu Strogo zaupno

Damian Hurley je za revijo People dejal, da mu je njegova zvezdniška mama že pred leti "obljubila", da bo zaigrala v njegovem prvem filmu, in da je "opustila vse," da bi sodelovala. "Med snemanjem mojega prvega kratkega filma leta 2010, ko sem bil star 8 let, mi je mama obljubila, da bo nastopila v mojem prvem celovečercu. predana obljubi je takoj, ko je bil film Strogo zaupno potrjen, opustila vse in odhitela na Karibe, da bi pomagala," pravi.

Profimedia
Elizabeth Hurley nastopila v erotičnem filmu Strogo zaupno

Čeprav pravi, da je "močna dinamika" med režiserjem in igralcem lahko "zapletena v najboljših časih," dodaja, da mu je bilo snemanje v sodelovanju z mamo v veselje. "Za snemanje celotnega filma smo imeli le 18 dni časa, zato je bila najina povezanost neprecenljiva," dodaja Damian, ki je z Elizabeth sodeloval tudi pri njeni seriji The Royals.

Profimedia
Elizabeth Hurley držala obljubo, ki jo je dala sinu

Igralec in model priznava, da je pisanje in režiranje celovečernega filma nekaj, kar mnogi ne morejo okusiti tako mladi in tako zgodaj v svojih karierah. Kljub temu pa pravi, da je bila izkušnja "hkrati izjemno zahtevna in resnično razburljiva."

Profimedia
Elizabeth Hurley

V decembru 2022 je Damian na Instagramu praznoval zaključek snemanja filma Strogo zaupno, delil je fotografije zaodrja na Instagramu in se zahvalil "moji lepi in vrhunski mami." "Sodelovanje je bilo sanjsko," je dodal takrat, prav tako pa je izrazil, da je "zelo ponosen na ta film." Strogo zaupno bo v kinematografih in na digitalnih platformah na ogled 5. aprila.

Profimedia
Elizabeth Hurley v filmu Strogo zaupno