Skoraj neprepoznaven

Brad Pitt, kot ga še nismo videli: Ponosno se sprehaja v dragi trenirki lastne znamke

D.K.
28. 2. 2024, 14.55
Posodobljeno: 28. 2. 2024, 17.53
Deli članek:

Slavni igralec je že od nekdaj modno ozaveščen, obožuje pastelne barve, ima svoj ležeren in celo površen slog, a vedno premišljen do potankosti, zdaj pa je vse presenetil z izbiro črne trenirke z abstraktnimi vzorci.

Profimedia
Brad Pitt

Brad Pitt je bil pred dnevi izjemno dobre volje, ko se je ustavil, da bi poklepetal z oboževalci in jim veselo poziral, da so ga lahko fotografirali. Nosil je kup knjig o arhitekturi in srkal zdravo mineralno vodo La Croix, največ pozornosti pa je pritegnila njegova izbira obleke.

Profimedia
Brad Pitt

60-letni Hollywoodski igralec skrbi za svoj edinstven, sproščen slog oblačenja, vendar pa je velik del oblačil, ki jih nosi, njegova lastna znamka. Vedno je videti nepremišljeno oblečen, v resnici pa gre za premišljeno izbiro modnih kosov od glave do peta. Te dni pa se je pojavil v nenavadni črni trenirki z abstraktnimi vzorci in lobanjo na zgornjem delu ter presenetil s svojim slogom, ki bi bolj ustrezal kakšnemu reperju. Nikoli ne nosi črne barve, še posebej ne oblačil s kakršnim koli vzorcem. A kmalu se je izkazalo, da je trenirka del kolekcije luksuzne modne znamke God's True Cashmere, ki jo je Brad Pitt ustanovil skupaj s prijateljico in holistično zdravilko Sato Hari, ter da stane neverjetnih 4250 evrov.

Profimedia
Brad Pitt

Blagovno znamko je močno promoviral tudi igralčev tesen prijatelj, britanski umetnik Thomas Houseago, ki je zasnoval to posebno omejeno izdajo obleke in jo promovira na svoji spletni strani, medtem ko oblačila hvali kot »zaščitna, varna, negovalna in narejena z božjo energijo«. Pitt je navdušen nad arhitekturo in umetnostjo in redno zbira dela nekaterih najbolj cenjenih umetnikov na svetu. Nekdanji partner Angeline Jolie se trenutno dobiva z oblikovalko nakita Ines De Ramon, ki menda zdaj živi z njim.