Ni pričakovala tega

Nekdanja Spajsica iskreno spregovorila o težkih časih po ločitvi

S.Č.
28. 2. 2024, 11.15
Deli članek:

Mel B.,nekdanja članica skupine Spice Girls, je nedavno razkrila svoje finančne težave po ločitvi od nekdanjega partnerja.

Profimedia
Spice Girls leta 1997.

Po desetletju zakona se je znašla v situaciji, kjer je na svojem bančnem računu imela le 700 funtov. Čeprav je bila zvezda svetovno znane skupine Spice girls, se je po razhodu z nasilnim možem znašla v hudi stiski.

Po ločitvi se je Mel B. preselila k mami in svojim trem otrokom zagotovila streho nad glavo. Razkrila je, da so spali v isti postelji, medtem ko je sama morala sprejemati težke finančne odločitve. Kljub temu, da je v času kariere zaslužila veliko denarja, je po ločitvi morala precej spremeniti svoje življenje in začeti znova.

Takšne situacije ni pričakovala

"Ljudje so domnevali, da imam denar, ker sem bila Spice Girl," je dejala Mel B. Kljub temu je bila primorana spremeniti svoje potrošniške navade in začeti nakupovati v diskontnih trgovinah, kot sta Aldi in Lidl, namesto da bi kupovala v luksuznih trgovinah.

Profimedia
Mel B

Mel B. je poudarila, da je bila situacija, v kateri se je znašla, zelo nepričakovana, saj ni pričakovala, da bo po tako uspešni karieri končala v takšni stiski. Kljub temu se je sčasoma postavila na noge in ponovno začela graditi svoje življenje.

Odkrito je spregovorila tudi o psihičnem in čustvenem nasilju, ki ga je doživljala v preteklih razmerjih, ter o tem, kako je to vplivalo na njeno samozavest. Kljub težavam pa je izrazila hvaležnost za podporo, ki jo je prejela od svojih kolegic iz skupine Spice Girls, ki so ji stali ob strani v težkih trenutkih.

Najbolj prav je, da se o nasilju spregovori

Mel B. je svojo izkušnjo delila tudi zato, da bi osvetlila problematiko nasilja v družini in spodbudila druge ženske, da spregovorijo o svojih izkušnjah. Prepričana je, da je pomembno, da se o tem odprto govori in da žrtve nasilja dobijo podporo, ki jo potrebujejo.

Pripoved pevke ponuja vpogled v njeno osebno izkušnjo po ločitvi in ​​poudarja pomembnost ozaveščanja o problematiki nasilja v družini ter nudenja podpore žrtvam.