Aleš Valič v seriji Skrito v raju

Vdovec na zaslonu in ljubezen v resničnem življenju

S.Č.
26. 2. 2024, 21.11
Posodobljeno: 26. 2. 2024, 21.37
Deli članek:

V zadnjem času se je slovenska serija "Skrito v raju" hitro uveljavila med gledalci, pri tem pa je izstopala tudi vloga legendarnega igralca Aleša Valiča.

Ksaver Šinkar
Igralec Aleš Valič

Vsem dobro poznan igralec Aleš Valič, ki v seriji igra vlogo vdovca dr. Edvarda Steinerja, je nedavno razkril, da je njegovo zasebno ljubezensko življenje precej drugačno od tistega, ki ga prikazuje na zaslonu. Serija "Skrito v raju" prinaša ganljivo zgodbo o vdovcu, ki se spopada z izgubo svoje žene. Valičeva vloga dr. Edvarda Steinerja v seriji je doživela pohvale gledalcev in kritikov, saj je uspel na prepričljiv način prikazati globoko čustveno plat lika, ki se spopada s hudimi izgubami in izzivi.

Vendar pa je v resničnem življenju Aleš Valič daleč od tega, kar prikazuje na zaslonu. Igralec je razkril, da je zasebno srečno poročen z ženo Tejo. Par je pred tremi leti obnovil svoje poročne zaobljube ob praznovanju tridesete obletnice njune zveze. Ta zvestoba in ljubezen sta osrednji del njunega življenja, kar je v kontrastu s situacijo njegovega lika v seriji.

Žena mu je v veliko oporo

Valič je delil tudi intimne podrobnosti svojega zakonskega življenja, pri čemer je omenil, da sta se z ženo že pred poroko pogovarjala o tem, kdo od njiju bi moral prvi oditi. Ta pogovor je razkril globino njune ljubezni in zaupanja drug v drugega, kljub morebitnim težkim situacijam, s katerimi se soočajo.

Poleg svoje vloge v seriji je Valič nedavno spregovoril tudi o svojem odnosu do prehranjevanja med snemanji. Priznal je, da je prehranjevanje lahko izziv, še posebej za gurmane, kot je on sam. Vendar pa je poudaril, da mu je žena velika podpora pri vzdrževanju zdrave prehrane, kar mu pomaga ohranjati nadzor nad svojo telesno kondicijo in počutjem.

Uspešno ločuje vlogi

Valičeva zgodba tako razkriva, kako lahko igralec uspešno ločuje med svojim likom na zaslonu in svojim resničnim življenjem ter kako pomembna je podpora ljubljene osebe pri premagovanju življenjskih izzivov, tako na profesionalnem kot tudi na osebnem področju.