Mnogi opazili prstan

Šušlja se: Jennifer Aniston ponovno zaročena?

S.Č.
26. 2. 2024, 19.26
Posodobljeno: 26. 2. 2024, 22.03
Deli članek:

Zgleda, da je Jennifer Aniston spet pritegnila pozornost z morebitno zaroko, potem ko se je na nedavni podelitvi nagrad SAG pojavila s prstanom na roki.

Profimedia
Jennifer Aniston

Čeprav še ni uradnih potrditev, so številni opazovalci začeli špekulirati o morebitnem tretjem poročnem zvonu za slavno igralko. Jennifer Aniston, znana po svojih vlogah v serijah kot je Prijatelji in filmih, ima za seboj že dva zakona. Njeno prvo zakonsko potovanje je bilo z igralcem Bradom Pittom, ki se je končalo leta 2005 in kasnejše razhajanje, ki je bilo medijsko izjemno odmevno zaradi govoric o Pittovi povezavi z Angelino Jolie. Po tem se je Anistonova poročila z Justinom Therouxom leta 2015, a se je tudi ta zakon končal z ločitvijo leta 2018.

Ostaja optimistična

Čeprav so bili mediji polni špekulacij o njenem zasebnem življenju, je Jennifer Aniston sama priznala, da trenutno ni z nikomer romantično povezana. Vendar pa je izrazila željo po ponovnem vstopu v razmerje, čeprav ni nujno, da je razmerje okronano z zaroko, dodaja. Kljub preteklim razočaranjem v ljubezni pa ostaja optimistična glede prihodnosti in verjame, da bo našla pravo osebo.

Njen poudarek na samostojnosti in osebnem zadovoljstvu nakazuje, da je Anistonova osredotočena na svojo lastno rast in dobro počutje, preden se ponovno odloči za resno razmerje. Kljub preteklim izzivom v ljubezni je odločena, da bo ostala zvesta sebi in izrazila svoje potrebe in želje v morebitnem novem razmerju.

Ločitev ji je pustila posledice

Ob tem pa Jennifer Aniston ni pozabila omeniti izzivov, s katerimi se sooča zaradi svoje preteklosti, vključno z ločitvijo svojih staršev, kar je vplivalo na njeno razumevanje in odnos do ljubezni.

Tako ostaja Anistonova navdih za mnoge, ki se spopadajo s podobnimi izzivi v ljubezni, saj si prizadeva ohranjati ravnovesje med lastnim zadovoljstvom in potrebo po povezavi z drugimi.