Podelitev nagrad SAG

Foto: Jennifer Aniston navdušila v kreaciji z bleščicami in frizuro

D.K.
26. 2. 2024, 09.27
Posodobljeno: 26. 2. 2024, 09.41
Deli članek:

Zaradi najljubše pričeske iz priljubljene serije in kreacije Celine je Jennifer Aniston pritegnila številne poglede in pustila močan vtis.

Profimedia
Jennifer Aniston

Za enega izmed stilsko najpomembnejših trenutkov na trideseti podelitvi nagrad SAG 2024 je poskrbela hollywoodska igralka Jennifer Aniston, ki je na podelitev prišla kot podeljevalka nagrade Barbri Streisand za življenjsko delo, a tudi kot ena od nominirank za najboljšo žensko vlogo v seriji "Jutranja oddaja". Čeprav se ji je nagrada izmuznila in je šla v roke Elizabeth Debicki za vlogo v seriji "The Crown", je Jennifer na podelitvi blestela in pritegnila veliko pozornosti. 

Pričeska Jennifer Aniston iz kultne serije Prijatelji ni ostala neopažena

55-letna igralka se na dogodku ni pojavila v kratki črni obleki, ampak se je po rdeči preprogi sprehodila v oprijeti obleki znamke Celine s srebrnimi bleščicami in razporkom do stegen, s čimer je opustila svoj običajni "črni" videz. Največ pozornosti pa je pritegnila s svojo pričesko, le dober mesec po tem, ko so vsi že govorili o njenih laseh na podelitvi zlatih globusov. Jennifer se je namreč znova postrigla. 

Profimedia
Jennifer Aniston

Svojo kratko pričesko, za katero je Jennifer nekoč priznala, da ji ni preveč všeč, je prvič pokazala na podelitvi zlatih globusov v začetku januarja, zdaj pa se je podelitve nagrad SAG udeležila s še krajšimi lasmi. Za njeno novo pričesko je namreč poskrbel frizerski stilist Chris McMillan, s katerim sodeluje že leta, in obudil trend, ki je v 90. letih prevladoval v frizerskih salonih po svetu. Z njo pa je bil priljubljena igralka na omenjem dogodku deležna pozornosti in številnih pogledov.