Konec romance

Tom Cruise je spet samski

D.K.
23. 2. 2024, 08.50
Posodobljeno: 23. 2. 2024, 19.22
Deli članek:

Tom Cruise se je razšel s 25-let mlajšo Rusinjo kmalu po tem, ko ga je predstavila otrokoma.

Profimedia
Igralec Tom Cruise

Hollywoodski igralec Tom Cruise je nekaj dni po tem, ko je spoznal njene otroke iz prvega zakona, prekinil romanco z Elsino Khayrovo.

Čeprav je bil razhod, ki ga je sprožil igralec, z njene strani nepričakovan, sta se razšla brez zamer in drame. Živita namreč v isti, elitni četrti Londona, Knightsbridge, zato se je 61-letni zvezdnik akcijske franšize "Misija nemogoče" odločil za miren, kavalirski "rez", dokler stvari med njima ne postanejo preresne. Prijateljska prekinitev je bila nujna tudi zato, da jima ne bi bilo neprijetno, če bi se srečala v istem bloku, kjer živita oba.

"Bilo bi precej neprijetno, če bi stvari končala na grd način. Med njima ni nobene zamere in za Toma se njuno razmerje enostavno ni obneslo tako, kot si je zamislil," je za The sun potrdil vir blizu para.

Težko je reči, ali je 61-letni igralec čutil njen pritisk, potem ko ga je predstavila otrokom iz nekdanjega, enajst let trajajočega zakona z ruskim oligarhom in trgovcem z diamanti Dmitrijem Cetkovim, ali pa je do razdora zveze prišlo zaradi 36-letne Elsine Khayrove, hčerka ruskega politika Rinata Khayrova, (ki naj bi "tehtala" okoli 5 milijard funtov in podpirala Putina), kar bi negativno vplivalo na podobo hollywoodskega igralca.

Zdaj že bivši par se je spoznal konec lanskega leta na zabavi v londonskem klubu Mayfair, kjer so ju opazili med poljubljanjem. Sprva sta se dobivala v njenem 10 milijonov funtov vrednem stanovanju s čudovitim pogledom na Hyde Park, ki ga je dobila po ločitvi od bivšega moža. Igralec je nato začel najemati cele restavracije, da sta lahko uživala na "zmenku" stran od radovednih oči. Da sta res par, se je pokazalo pred kratkim, na pomembnem dobrodelnem dogodku v podporo londonski organizaciji Air Ambulance Charity, kjer je bil častni gost princ William. Zdaj pa je, kot poročajo tuji mediji, romance konec.