Tom Cruise

Priljubljeni igralec v razmerju s 36-letno Rusinjo, "Tom naj ima široko odprte oči in denarnico"

D.K.
13. 2. 2024, 14.39
Posodobljeno: 13. 2. 2024, 14.39
Deli članek:

Toma Cruisa so nedavno na dogodku, kjer se je družil s princem Williamom, videli s 36-letno bogatašinjo Elsino Khayrovo. Njuno razmerje pa so potrdili tudi njeni prijatelji. Ob tem pa njen bivši mož svari.

Profimedia
Igralec Tom Cruise

Hollywoodski igralec Tom Cruise ni več samski. Srce zvezdnika akcijskega filma "Misija nemogoče" je kot kaže osvojila Elsina Khayrova, zelo bogata Rusinja, hči ruskega predstavnika in nekdanja žena Dmitrija Cetkova, ki je obogatel s trgovanjem z diamanti.

Elsina Khayrova, ki je od Toma Cruisa mlajša 25 let, sicer že leta živi v Londonu, ima britansko državljanstvo, giblje se v visoki britanski družbi, in ker naj bi za ločitev od bivšega moža prejela 150 milijonov funtov, ima denarja na pretek.

Profimedia
Tom Cruise in Princ William

Da sta zvezdnik Top Guna in ruska starleta res par, sta potrdila na elitnem londonskem dobrodelnem dogodku, gala večeru, na katerem so zbirali finančna sredstva za Air Ambulance Charity. Princ William je bil častni gost dogodka v londonskem hotelu Raffles, kjer se je fotografiral s Tomom Cruisom, fotografija bodočega angleškega kralja in pomlajenega igralca pa je zaokrožila tudi po spletu.

Igralec, ki namerava tudi pri 61 letih vse akcijske prizore posneti brez pomoči kaskaderjev, in njegova izbranka sta sicer na dogodek prišla ločeno in poskrbela, da ju niso fotografirali skupaj, ampak sta skoraj ves večer, razen ko Tom ni bil v družbi princa Williama, preživela skupaj. 

"V zadnjih nekaj tednih sta se zelo zbližala, a pazita, da ju ne fotografirajo skupaj, saj želita ohraniti svojo zasebnost. Tom je preživel noč v Elsinem stanovanju, ki je, kot si lahko predstavljate, zelo prijeten kraj. Uživata v preživljanju prostega časa skupaj in kljub svojemu bogastvu počneta veliko stvari, ki jih počnejo običajni pari," je vir povedal za Daily Mail. Par je na primer večerjal v številnih ekskluzivnih londonskih restavracijah, uživala pa sta tudi v skupnih sprehodih v Hyde Parku, ki se nahaja v bližini Elsinega stanovanja.

Slavnega igralca, ki ga je bilo po ločitvi od Katie Holmes leta 2012 redko videti v ženski družbi, je očitno pritegnila Rusinja z zanimivo preteklostjo. Omeniti je treba, da je zveza "sveža", spoznala sta se namreč konec lanskega leta, decembra 2023 pa sta bila skupaj na zabavi v klubu Mayfair, kjer so ju videli med poljubljanjem. Eden od gostov je za Daily Mail potrdil: "Bila sta neločljiva, očitno par. Videti je bilo, da je očaran nad njo."

Ker se že nekaj časa šušlja, da Tom Cruise ni več samski, in da je za spremembo njegovega statusa zaslužna zanimiva ruska ločenka, se je oglasil tudi njen bivši. Po njegovih besedah je velik oboževalec Toma Cruisa.

Profimedia
Rusinja Elsina Khayrova

Rus je v intervjuju za Mail Online, potem ko se je novica o romanci njegove bivše z igralcem razširila povsod, razkril, da je Elsina v času, ko sta bila poročena, zapravila okoli 10 milijonov funtov za oblačila in še dva milijona funtov za torbice. "Ne glede na to, s kom je, s Tomom Cruisom ali s komerkoli drugim, se morajo zavedati, da ima rada dobre stvari. Tom naj ima široko odprte oči in denarnico." Za konec je še dodal: "Vesel sem zanjo, želim ji vse dobro".