Škandal

Oče Taylor Swift napadel paparaca

S.Č.
3. 3. 2024, 10.41
Posodobljeno: 3. 3. 2024, 11.01
Deli članek:

Razkritje škandala, povezanega z družino Taylor Swift, se je razširilo, ko je njen oče, Scott Swift, postal predmet preiskave zaradi domnevnega napada na paparaca v Sydneyju.

Profimedia
Taylor Swift

Incident naj bi se zgodil kmalu po zadnjem koncertu Taylor Swift v mestnem pristanišču, ko sta se z očetom izkrcala z jahte.

Po poročanju Sydney Morning Heralda ni bilo fizičnih poškodb na nobeni strani. Ben McDonald, izvršni direktor Matrix Media Group, je potrdil, da je bil on fotograf, ki je čakal na Scotta Swifta in njegovo hčer, ko sta prispela na pomol po nočnem križarjenju v pristanišču. McDonald je za časopis povedal, da je želel fotografirati, Taylor in njenega očeta, medtem ko so njega in ostale fotografe varnostniki odrinjali s svojimi dežniki. Nato pa je posredoval še pevkin oče in McDonalda domnevno udaril.

Odziv pevke ni bil takojšen

Policija New South Wales je potrdila, da poteka preiskava primera. Predstavnik Taylor Swift je za TMZ dejal, da sta bila dva moška agresivna do Taylor in njenega varnostnika ter da sta grozila, da bosta varnostnika vrgla čez krov.

Odziv pevke na to dogajanje ni bil takojšen, saj je na stadionu Accor v Sydneyju potekal zadnji del njene turneje Eras. Ta incident pa je pritegnil pozornost javnosti in dvignil vprašanja o zasebnosti slavnih ter o tem, kako ravnajo s paparaci, ki kljub vsemu skrbijo za njihovo prepoznavnost.