Severina ni imela sreče

Najprej so ji padli lasje, nato počile še hlače

S.Č.
3. 3. 2024, 09.42
Posodobljeno: 3. 3. 2024, 09.48
Deli članek:

Na koncertu v Münchnu, je priljubljena pevka Severina doživela manjšo nesrečo, ki pa jo je z zdravim smislom za humor delila z oboževalci na družbenih omrežjih.

Marko Vavpotič
Severina Vučković

Sinoči je Severina nastopila v znani münchenski dvorani "TonHalle", ki je bila do zadnjega kotička napolnjena z obiskovalci. Koncert je bil sprejet z odličnimi odzivi, občinstvo je uživalo v fantastičnem vzdušju, a kljub temu večer ni minil brez zapletov. Po koncertu je Severina na svojem Instagram profilu s humorjem opisala nezgodo, ki se ji je pripetila med nastopom.

"Guten Tag. Takole sem izgledala sinoči pred koncertom v Münchnu; lasje so mi padli na tretji pesmi in hlače na trinajsti. Toda nasmeh je bil konstanten, vse do zadnje pesmi," je povedala Severina ob fotografiji, na kateri pozira v roza majici z vezalkami oblikovalke Matije Vuice in črnih hlačah iz vinila.

Ta koncert ji bo sigurno ostal v spominu

V nadaljevanju je pevka podrobneje opisala dogajanje na odru. "Pravljica za lahko noč... Henryju sem zašepetala, da imam strgane hlače in da mi da jakno, Henry prinese jakno, Ljubo zalepi hlače s trakom, s katerim je prej prilepil preprogo na tla (ker so tla drsela zaradi kondensa, kar je idealno za salto, česar sem se bala, da se lahko zgodi)... Lep pozdrav proizvajalcu lepilnega traka. Kakšen rock'n'roll!" je zapisala Severina.

Dogodek je še enkrat več dokazal, da je Severina profesionalna umetnica, ki se zna spopasti z nepredvidljivimi situacijami na odru. Njen smisel za humor in sposobnost, da ohrani pozitiven odnos tudi v nepričakovanih situacijah, sta zgolj še utrdila njeno priljubljenost med oboževalci. Koncert v Münchnu bo zagotovo ostal v spominu kot dogodek, ki je poleg odlične glasbe ponudil tudi nepozabne trenutke, ki so občinstvo nasmejali in jim pokazali, da je za pravo zvezdo potrebno imeti tudi veliko mero prizemljenosti in humorja.