Zaslužila bo 4,6 milijonov evrov

Rihanna najeta za najdražjo poroko stoletja

S.Č.
2. 3. 2024, 14.36
Posodobljeno: 2. 3. 2024, 14.47
Deli članek:

Ena izmed najbolj znanih svetovnih zvezd, Rihanna, se pripravlja na eno največjih glasbenih nastopov svoje kariere - na poroki sina enega najbogatejših Azijcev, Mukesh Ambanija

Profimedia
Rihana in A$AP Rocky

Za ta prestižni dogodek, ki ga organizira Ambanijeva družina, bo Rihanna prejela astronomsko vsoto denarja, kar 4,6 milijona evrov, samo za en večer nastopanja.

Mukesh Ambani ni okleval, ko je šlo za plačilo za Rihannin nastop na poroki njegovega sina. Čeprav cena ni ravno zanemarljiva, je Ambanijeva družina brez dvoma pripravljena plačati visoko ceno za nepozaben glasbeni nastop na tem pomembnem družinskem dogodku.

Načrtovana poroka naj bi bila spektakularna, saj bodo stroški samo za poročno slavje, ki bo trajalo kar tri dni, znašali neverjetnih 119 milijonov evrov. Poleg tega bodo med povabljenimi tudi številne znane osebnosti, kot sta Ivanka Trump in Bill Gates, kar kaže na razkošje in prestiž tega dogodka.

Rihanna ni edina svetovna zvezdnica, ki je bila najeta za poroko Ambanijeve družine. Leta 2018 je Beyoncé nastopila na poroki njihove najstarejše hčerke, za kar so plačali kar 5,5 milijona evrov.

Ta dogodek ni samo poroka, temveč prava predstava prestiža in bogastva, ki ga družina Ambani brez dvoma zna postaviti v ospredje.