Silvestrovo

Za najdaljšo noč obljubljata zares nepozabno, fantastično vzdušje

Ramona F. Turk
30. 12. 2023, 13.00
Deli članek:

Aktual TV bo letos za vse svoje poslušalce in gledalce pripravil prvi silvestrski program: vodila ga bosta Žana Vidmar in Klemen Bunderla, eden najbolj priljubljenih jutranjih parov na Aktualu.

Luka Švigelj
Žana Vidmar in Klemen Bunderla bosta vodila novoletno oddajo Aktual TV.

Tako boste lahko spremljali pregled vseh glasbenih gostov, ki so jih gostili v tem letu, odkar je Aktual postal tudi televizija. Od Žana Serčiča, Tanje Žagar, Alfija Nipiča, Luke Basija, Helene Blagne, Domna Kumra, Špele Grošelj, Ines Erbus, skupine Kingston, Marka Vozlja, Mirana Rudana, Tilna Lotriča in Mance Špik do hrvaških glasbenikov, ki radi pridejo na obisk in jih pogosto vrtijo v programu; to so Lidija Bačić Lille, Dražen Zečić, Luka Nižetić, Goran Karan, Saša Kovačević, Duško Lokin, Mario Roth, Domenica, Ivan Zak, Danijela Martinović … in še mnogi drugi. Vsi, ki so bili gostje oddaje Vip šov. Večerni program na Aktualu se bo začel s posnetkom letošnjega Aktualovega koncerta iz Stožic, za 16. rojstni dan, sledi oddaja s pestrim silvestrskim programom, ki jo bosta vodila Žana in Klemen, nadaljeval pa se bo vse do jutra, ko boste lahko gledali in poslušali muziko za žur.

»Skupaj bomo preživeli najdaljšo noč v letu. Veliko bomo peli, plesali in se seveda smejali.« Žana Vidmar

Klemen in Žana že odštevata 

»To bo zanimiva, pestra in predvsem glasbe polna novoletna oddaja,« obljubljata Žana Vidmar in Klemen Bunderla, ki se jima bodo pri polnočnem nazdravljanju pridružili tudi drugi Aktualovi voditelji. »Skupaj bomo preživeli najdaljšo noč v letu, veliko bomo peli, plesali in se seveda smejali,« pravi Žana. In Klemen da zapik: »Najdaljša noč v letu bo še prehitro minila! Smeh, iskrice v očeh in na odru ter veliko presenečenje – nova obraza Aktualove družine boste bolje spoznali prav na silvestrovo. Sicer pa bo to večer nore zabave, nastopov največjih glasbenikov Aktuala v živo na našem velikem odru, pa ogromno lepih spominov. In odštevali bomo skupaj s praktično celotno ekipo Aktuala. Ne vem, kdaj se nas je nazadnje toliko zbralo na kupu, kot se nas bo – upamo – letos za silvestrovanje. Aja, pa Žana pride iz Tajske samo za oddajo, in uau, kakšno obleko bo imela. Pripravite se na dolgo nogo. Več pa ne povem.« 

Luka Švigelj
Žana in Klemen se veselita preživljanja prvega silvestrskega večera in novoletne noči z gledalci Aktual TV.

Luka Švigelj
Boste nazdravili novemu letu skupaj z njima?

Če želite torej silvestrovo doživeti v mladostni, razigrani, veseli družbi, to počnite v družbi Aktual TV. Veliko bo glasbe, smeha, tudi zabavnih igric in izzivov, ki jih bodo reševali voditelji Aktuala, tako da vam v njihovi družbi zagotovo ne bo dolgčas. Žana in Klemen sta vedno zabavna družba in potrudila se bosta, da bo silvestrski večer tekel še hitreje, še bolj na poskok. Obiski glasbenikov, njihove zanimive in zabavne izjave, obisk še drugih Aktualovih voditeljev in njihove novoletne želje, vse to vam bo popestrilo najdaljši večer v letu, ki, kot obljubljata priljubljena aktualovca, sploh ne bo dolg.

Luka Švigelj
Aktualov silvestrski program

Aktual
Na silvestrovo si boste lahko ogledali tudi posnetek Aktualovega koncerta za 16. rojstni dan v Stožicah.