"zahteval bi ločitev"

Nekdanja Spajsica je to stvar skrivala pred možem Davidom Beckhamom

S.Č.
29. 12. 2023, 20.07
Posodobljeno: 29. 12. 2023, 20.59
Deli članek:

Nekdanja Spajsica Victoria Beckham je prepričana, da bi njen dolgoletni mož vložil zahtevo za ločitev, če bi vedel za njeno obsesijo.

Profimedia
"Obsedena sem z obrvmi," je Victoria priznala voditeljici.

Victoria Beckham je znana po svoji predanosti lepoti in modi. V nedavnem intervjuju je nekdanja Spice Girl, ki se je leta 1999 poročila z nogometno legendo Davidom Beckhamom, med razpravo o zanimivem osebnem pravilu o svoji lepotni rutini razkrila eno stvar, ki jo je skrivala pred možem.

"Obsedena sem z obrvmi," je Victoria priznala voditeljici Allure. V nadaljevanju je povedala presenetljivo podrobnost o svojem zakonu: "Moj mož me še nikoli ni videl brez obrvi." Verjame, da so njene obrvi tako ključne za njen videz, da bi David po njenem razmišljal o koncu njunega zakona, če bi jo videl brez njih.

Profimedia
Verjame, da so njene obrvi tako ključne za njen videz, da bi David po njenem razmišljal o koncu njunega zakona, če bi jo videl brez njih.

Vizažistki Lisi Eldridge je v YouTubovem videu 7. decembra dejala: "Iskreno povedano, vložil bi zahtevo za ločitev, če bi me videl brez obrvi." 

Čeprav je Victoria samooklicana ljubiteljica lepote, ima svoje meje glede kozmetičnih posegov. Komentirala je tudi govorice, da je imela v preteklosti že več plastičnih operacij: "Ljudje so govorili, da sem imela operacijo nosu. Nikoli nisem imela operacije nosu, vedno sem imela tak nos." 

Victorija pravi, da je bilo njeno šolsko življenje čista beda

Ko je razmišljala o svojih zahtevnih šolskih letih, je Victoria spregovorila o ustrahovanju in o tem, kako so te izkušnje oblikovale njen starševski pristop. "Celo moje šolsko življenje je bilo beda, absolutna beda. Otroci so lahko prekleto grozni," je rekla. Odločena, da ne dovoli ponovitve zgodovine, poudarja prijaznost in empatijo pri vzgoji svojih otrok, Brooklyna, Romea, Cruza in Harper. "Nikoli, nikoli ne bi dovolila, da bi moji otroci s komerkoli ravnali tako ... moji otroci so resnično zelo prijazni. To je najpomembnejša stvar, kajne?"

Victoria je javnosti zaupala tudi temeljna načela, ki jih preko vzgoje vceplja svojim otrokom: »Trdo delaj. Bodi prijazen. Vzpostavljanje očesnega stika je pomembno. Bodi vljuden, rokuj se ... take stvari."

Kar zadeva zanimanje njene hčerke Harper za ličenje in lepoto, jo Victoria spodbuja, naj sprejme svoje edinstvene lastnosti. Spomnila se je pogovora, v katerem je Harper omenila svoje razmaknjene zobe in pego, ki spominja na madež. Na to se je Victoria odzvala pozitivno in poudarila njuno edinstvenost.

"To je tvoja srečna pega," je pomirila hčerko Harper. Omenila je celo družinsko prijateljico Cindy Crawford in dejala: "Cindy so rekli, naj odstrani svojo lepotno piko. Danes je ravno ta tisto, zaradi česar je Cindy Cindy Crawford." je za konec dodala Victorija.