Seznam za Božička

61-letna super fit babica: Za božič si želim moškega, naj bo mlad, pameten in neodvisen

D.K.
29. 12. 2023, 07.39
Posodobljeno: 29. 12. 2023, 07.47
Deli članek:

Nadvse fit babica, ki je pustila službo policistke, da bi nadaljevala kariero profesionalne manekenke v kopalkah, je pred prazniki razkrila seznam božičnih želja.

Profimedia
Bianca Jag

Fitnes model, zdaj 61-letna Bianca Jag iz Montreala v Kanadi, je leta 2007 zapustila svoje življenje kot policistka po 17 letih patruljiranja po ulicah. Kovinske lisice je zamenjala za puhaste. Sprva je sicer poskusila z vodenjem restavracije, vendar je ta podvig propadel po petih letih, kar jo je privedlo do bolj donosnega zaslužka, postala je ustvarjalka spletnih vsebin in model za kopalke.

Pred dnevi pa je razkrila, da išče svojega gospoda, ki bi ga letos srečala pod omelo. Z javnostjo je delila svoj božični seznam, na katerem se je znašel tudi moški.

Profimedia
61-letna Bianca Jag

"Sem superfit babica, ki ta božič iščem gospoda pravega in Božička prosim za seksi spodnje perilo," je med drugim na seznam želja zapisala 61-letnica, ki je z objavami drznih slik na Instagramu zbrala več kot 122.000 sledilcev.

Kot je dodala, obožuje svoje delo, zato mora biti njen bodoči partner dovolj samozavesten, da ga sprejme. »Všeč so mi mlajši fantje, zato mora biti mlajši. Mora biti prijeten za oči, pameten, z velikim smislom za humor ter samozavesten in neodvisen," je pojasnila. "Že dolgo sem samska, zato zame ni nič hudega, da bi praznike preživela sama," je dodala.

Ali se ji je želja uresničila, še ni sporočila. Je pa Božiček zagotovo poskrbel, da jo je razveselil, s katerim od ostalih daril, ki si jih je zaželela. "Ta božič prosim Božička za spodnje perilo, to zagotovo ni nekaj, kar bi prosil svoje otroke. Prav tako imam drag okus za torbice in čevlje. Prosim tudi za praktične stvari, stvari, ki jih lahko nosim, opremo za spletno kamero, tipkovnico in mikrofon," je še v pismu Božičku navedla super fit babica.