Delila svoje poglede

Cameron Diaz: "Morali bi normalizirati ločene spalnice!"

S.Č.
29. 12. 2023, 17.54
Posodobljeno: 29. 12. 2023, 18.20
Deli članek:

Igralka Cameron Diaz je med epizodo podkasta manekenke Molly Sims, delila svoje poglede na ureditev zakonskega spanja in sprožila pogovor o tem, kaj je zdrav življenjski slog.

Profimedia
Cameron Diaz uživa z možem Benjiem Maddnom.

"Morali bi normalizirati ločene spalnice," je dejala enainpetdeset letna zvezda hollywooda in orisala svoj nekoliko nekonvencionalen pogled na zakonsko življenje. "Šla bom spat v svojo sobo. Ti pojdi spat v svojo sobo. Jaz sem v redu," je pojasnila Cameron Diaz.

Nato je podrobneje predstavila ta koncept in predlagala spalnico za pare, v kateri bi se srečevali samo zaradi intimnosti. Sprva se je zdelo, da Cameron dejansko tako živi, vendar je pozneje pojasnila, da ta ideja trenutno ne velja za njeno življenje z možem Benjijem Maddenom, glavnim kitaristom in spremljevalnim vokalistom skupine Good Charlotte. Dolgoletni par, ki je leta 2015 svoje razmerje okronal s poroko, je skupno pot začel s pomočjo Nicole Richie -  ženo Benjijega brata dvojčka Joela Maddena

Sedanji mož jo je pritegnil v trenutku, ko ga je zagledala

Nicole je imela ključno vlogo pri njunem srečanju. Ob razmišljanju o njunem prvem srečanju med nastopom leta 2021 v podcastu Anne Faris, se Cameron spominja kako jo je Benji pritegnil v trenutku. 

"Ko sem videla, kdo je, sem si rekla: 'Oh, ti si poseben, ti si pravi, ti si skriti dragulj v mojem življenju,'" je v podkastu povedala Cameron. Igralka je zdaj dejala tudi, da je bila poroka z Benjijem 'najboljša stvar, ki se ji je kdajkoli zgodila'.

Par je leta 2020 pozdravil hčerko Raddix, Cameron pa je med pogovorom z Guccijem Westmanom tistega leta delila svoje veselje do materinstva. "Tako sem hvaležna in tako vesela. To je najboljša stvar. Imam tako srečo, z Benjijem se imava najlepše. Navdušena sem. Ne morem verjeti." je za konec dodala Cameron.