Skrivnosten glede zasebnega življenja

Dejan Kranjec jo je končno pokazal

S.Č.
29. 12. 2023, 19.06
Posodobljeno: 29. 12. 2023, 19.27
Deli članek:

Eden najbolj poznanih slovenskih žurerjev Dejan Kranjec, je te dni la pokazal svojo izbrannko in pomembnega člana njune veze.

facebook
Dejan Dogaja končno pokazal svojo izbranko.

Dejan Kranjec z umetniškim imenom Dejan dogaja in nekdanji član skupine Poskočni muzikantje, svoje privatno življenje rad obdrži zase. Tokrat pa je mnoge svoje sledilce presenetil in na svojem družbenem omrežju pokazal svojo izbranko Kiaro, s katero je v vezi kar nekaj časa vendar je na svojem Instagramu ni izpostavljal. No, vse do sedaj. Že pred časom je za revijo Story dejal, da sta s Kiaro par in da razmerja ne skrivata, saj Kiara večkrat objavi tudi njune skupne fotografije, na katerih se jima je tokrat pridružil tudi njun psiček Henry, ki Dejana zadnje čase spremlja prav povsod.

"Ko bom želel javno govoriti o tem, se bo večkrat pojavljala na mojih družbenih omrežjih, prav tako pa jo bom takrat verjetno zaročil, jo poročil, ji naredil otroka ali pa jo s helikopterjem peljal na vrh sveta in nazaj" je z nasmehom na obrazu dodal Dejan. Vsekakor mladem paru privoščimo mnogo lepih trenutkov.

Odnos z nekdanjim bendom Poskočni Muzikantje

Mnoge sledilce je zanimalo tudi, če se z nekdanjim bendom še vedno razume ter če so ohranili stike, vendar je Dejan pred časom za Siol.net dejal: "Žal, ne. Z nobenim od njih ni nič narobe, ampak mislim, da mora preteči še nekaj vode. Tako kot dva soseda, ki se borita za en meter meje. Nekaj časa nista navdušena eden nad drugim, ko pa mine leto ali dve, sta pa spet prijatelja. Verjamem, da bo tako tudi pri nas." Mnogi sledilci še vedno upajo, da bodo nekoč našli ponovno skupno pot.