Dokončno počilo

Gisele Bündchen in Tom Brady sta se ločila

M. T. V.
28. 10. 2022, 22.06
Deli članek:

Par je podal skupno izjavo, da sta se odločila, da odhajata po ločenih poteh, a ostajata prijatelja. Ločitev je že uradna.

Profimedia
Tom Brady in Gisele Bündchen

Brazilska manekenka Gisele Bündchen in igralec ameriškega nogometa Tom Brady sta potrdila, da sta se po trinajstih letih zakona ločila. »Do te odločitve sva prišla sporazumno, s hvaležnostjo za čas, ki sva ga preživela skupaj. Ohranjava deljeno starševstvo, da bosta najina otroka še naprej deležna ljubezni, pozornosti in skrbi, ki si jih tako zelo zaslužita,« sta zapisala v izjavi za javnost, ki sta jo objavila na svojih Instagram Storyjih. »Odločitev, da končava najin zakon, je bila plod dolgega razmisleka, bila je boleča in težka. A drug drugemu v novem poglavju življenja želiva le najboljše.« Gisele je še zapisala, da sta se odtujila in da njena prva skrb ostajata otroka.

Zvezdnika sta par postala leta 2006 in se poročila tri leta kasneje. Imata sina Benjamina (13 let) in hči Vivian (10 let). Da v njunem zakonu škripa, se je začelo govoriti, ko je 45-letnik marca naznanil, da se vrača nazaj na igrišče, kar je menda 42-letno manekenko zelo razjezilo, saj se je veselila njegove upokojitve (ta je, mimogrede, trajala le 40 dni), ker bi tako lahko več časa preživel z družino.