dve dekadi ljubezni

Marjetka in Raay svojo ljubezen prelila v pesem

M. T. V.
28. 10. 2022, 22.35
Deli članek:

Letos bosta obeležila devetnajsto obletnico skupne poti, njuna ljubezen je še vedno trdna, čeprav priznata: »Prava ljubezen ni hollywoodski film.«

Neo Visuals
Maraaya

Pravijo jima, da sta slovenski super par, nepremagljiva pa ravno zato, ker sta ekipa. Ekipa, ki drži skupaj ob zmagah in porazih. Ekipa, ki se spodbuja, podpira, skupaj raste. Ekipa, ki ve, da je pot do zvezd strma, včasih polna ovir, ki jih premagujeta skupaj. In zmagujeta. Že skoraj dvajset let. "Prava ljubezen ni hollywoodski film. Prava ljubezen je lahko en dolgočasen dan, dan, ko ti ne gre najbolje, ko si najslabša verzija sebe, pa si še vedno ljubljen, spoštovan in cenjen. Še vedno čutiš podporo partnerja in le ob njem lahko znova zacvetiš," iskreno o ljubezni razloži Marjetka Vovk.

V teh dneh na slovensko glasbeno nebo prižigata novo glasbeno uspešnico Le ob tebi, pesem, ki ponazarja njun zrel odnos do partnerstva, zakona in njunega prijateljstva. "Iz navidezno preproste pesmi je nastalo močno sporočilo, da je res lahko biti skupaj, ko je vse lepo, bistvo prave ljubezni pa je, da skupaj rasteš in se dvigneš," meni Raay. "Velikokrat rečemo v dobrem in slabem, naredimo pa tega ne. Ko nam je dobro, je vse super. Ko je malo slabo, pa veliko parov ne zna iti čez, se pogovorit in razumet. Na življenjski poti vsakega posameznika pridejo ovire, ki te bolijo, slike, na katere nisi ponosen, a to je del tebe in ravno o tem govori ta pesem," zaključi Marjetka.

Par, ki bo decembra skupaj že polnih devetnajst let, ima dva otroka, Vida in Oskarja.