Princ teme

Ozzy nujno potrebuje operacijo vratu, težave ima tudi s hojo

M.U.
24. 5. 2022, 12.51
Posodobljeno: 24. 5. 2022, 13.04
Deli članek:

"Nekoliko sem bolje, a niti približno tako, kot bi si želel biti, da bi se vrnil na turnejo," pravi 73-letni pevec.

Profimedia
Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne je svoje dolgotrajne zdravstvene težave obravnaval v odkritem intervjuju za Classic Rock. Pevec upa, da bo rešil svoje težave z vratom in da se bo lahko vrnil na turneje. Razkril je tudi, da ima hujše težave s hojo.

"Zadnje čase ne morem več pravilno hoditi," je dejal Ozzy po izjavi, da še čaka na operacijo za svoj vrat. "Vsako jutro imam fizikalno terapijo. Nekoliko bolje sem, a niti približno tako, kot bi si želel, da bi se lahko vrnil na turnejo."

Dodal je: "Pri prekletih 73 se držim kar v redu. Ne nameravam iti nikamor, a moj čas bo prišel."

Osbourne je v svoji karieri zagotovo dosegel veliko od ustvarjanja v skupini Black Sabbathu do njegove zelo uspešne solo kariere.

Poleg različnih zdravstvenih težavah in boja s Parkinsonovo boleznijo je Ozzy pred kratkim zbolel za COVID-19, njegova žena Sharon pa je izrazila, da je "zelo zaskrbljena" zaradi njegovih že obstoječih bolezenskih stanj. Vendar je pozneje poročala, da je bil Ozzy "veliko boljši in prihaja k sebi."

V začetku leta 2018 je bila Ozzyjeva turneja »No More Tours 2« večkrat prestavljena zaradi njegovega zdravja in pandemije. Zaenkrat naj bi se vrnil na pot v začetku leta 2023, na turnejo po Združenem kraljestvu in Evropi s skupino Judas Priest.

Ozzyjev prihajajoči album s producentom Andrewom Wattom pa je že zaključen. Na plošči Ozzy sodeluje s številnimi zvezdniki med katerimi so Josh Homme, Chad Smith, Tony Iommi, Eric Clapton, Zakk Wylde, Mike McCready, pokojni Taylor Hawkins in drugi. Nadaljnje podrobnosti o izdaji naj bi bile razkrite kmalu.