Zanimivosti

Poletje je najlepše na morju ...

Oglasno sporočilo
24. 5. 2022, 12.26
Posodobljeno: 24. 5. 2022, 12.26
Deli članek:

Adria Ankaran, zelena mediteranska oaza ob morju, daleč stran od vrveža in mestnih središč. Boni dobrodošli! Potujte varno, letujte doma. Rezervacija brez tveganja.

Rezervirajte že zdaj in si zagotovite mesto za počitnice v najlepšem družinskem resortu. 

Počitnice so najlepši čas v letu, ki ga namenimo za skupni oddih, sprostitev in nova doživetja. Ker se bliža poletje in z njimi prvi skok na morje, nas že veliko razmišlja, kakšne počitnice bi letos privoščili svojim najbližjim. Odlična ideja je resort Adria Ankaran, ki je še posebej naklonjena družinam.

Nastanitve v Resortu Adria vam omogočajo varno bivanje, saj so vhodi v sobe in bivalne prostore večinoma ločeni od ostalih. Tam boste lahko uživali na pravi mediteranski plaži na slovenski Obali, v naravni senci mogočnih dreves. Zaradi bogate sence in plitvega morja je plaža še posebej primerna za kopanje najmlajših, ki pa bodo lahko poleg čofotanja v morju uživali tudi v zunanjem bazenu z morsko vodo ter v otroškem igralnem parku na centralni plaži, ki navdušuje tudi najzahtevnejše male dopustnike. V resortu Adria Ankaran veliko pozornosti posvečajo tudi zdravju svojih gostov, saj za razkuževanje površin uporabljajo ekološke, človeku in naravi prijazna čistila in razkužila. Tik ob morju resorta boste našli Ribičevo kantino, kjer bodo poskrbeli za prvovrstno kulinarično razvajanje. Zvečer se lahko odpravite na sprehod v najlepših sončnih zahodih na obali, če pa si želite bolj aktivnega oddiha, pa se lahko iz Adria resorta odpravite na kolesarjenje ali pa preizkusite njihov zunanji fitnes.

NAJDALJŠA TRADICIJA NA OBALI Resort Adria letos obeležuje pomembno obletnico, saj kamp praznuje 60 letnico delovanja! Kamp Adria Ankaran se tako ponaša z najdaljšo tradicijo na slovenski Obali.

Resort Adria neprestano razvija svojo ponudbo, ki smo jo za prihajajočo sezono obogatili s številnimi novostmi.

Nepozabne počitnice za vso družino lahko v resortu Adria Ankaran rezervirate brez tveganja. Rezervacija brez tveganja! V primeru omejitev potovanja zaradi Covid-19 vam namreč omogočajo brezplačno odpoved in 100 % vračilo. Za dodatne informacije o njihovi izjemni ponudbi se obrnite na telefonsko številko +386 5 66 37 444 ali jih kontaktirajte preko e-pošte: booking@adria-ankaran.si.

Za vas smo za sezono 2022 pripravili številne novosti in nepozaben poletni oddih na morju:

NOVOSTI 2022

• 31 novih nadstandardnih mobilnih hišic za do 6 oseb, tik ob morju,

• 64 povsem obnovljenih sob v Vilah Adriatic 4*za prijetno bivanje družin,

• 28 povsem obnovljenih sob v Vili Cedri,

• 28 sob v nedavno obnovljenih sobah v Vili Bor, še posebej primerne za bivanje z domačimi ljubljenčki,

• udobno namestitev v novih Olive Family Suites 4* in apartmajih Adria 4*, posebej prilagojeno mladim družinam, ki jih poleg udobja, odlikuje verjetno najlepši razgled na slovensko morje,

• bivanje v nekdanjem benediktinskem samostanu, ki svojo zgodovino piše že od leta 1053 – danes Hotel dvorec Convent 4*,

• nova kongresna dvorana, idealna za poslovna in osebna srečanja s spremljajočo gostinsko ponudbo v restavraciji Taverna, ki se nahaja tik ob morju;

• lastni vhodi v sobe nudijo ustrezno distanco in varnost;

• posebna pozornost se namenja zdravju in uporabi ekoloških, človeku in naravi prijaznih čistil in razkužil,

• najlepše sončne zahode na Obali… Adria Ankaran, zelena mediteranska oaza ob morju, daleč stran od vrveža in mestnih središč.

ADRIA d.o.o., Jadranska cesta 25, SI-6280 Ankaran,

Info: T: + 386 5 66 37 444 

E: booking@adria-ankaran.si

…PREŽIVITE GA NA NAJLEPŠEM DELU SLOVENSKE OBALE.