POMAGAM5

VIDEO: Miha Deželak presrečen, da so se poslušalci odzvali na njegov klic na pomoč

R.T.
13. 12. 2021, 14.32
Posodobljeno: 13. 12. 2021, 14.37
Deli članek:

Sovoditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, Miha Deželak je na svojevrsten način opozoril, da 28-urni dobrodelni maraton Radia1 in dm-a bo!

Radio 1
Srčni poslušalci, prijatelji in znanci so s telesi na snegu ustvarili napis POMAGAM5.

Pred njim je na dobrodelni dogodek, s katerim zbirajo denarna sredstva za družine v stiski, opozorila sovoditeljica Jana Morelj, ki se je spustila z najvišje stavbe v Sloveniji. Deželaka pa je čakal izziv na snegu! Par dni pred načrtovanim dogodkom je pozival poslušalce naj pridejo ob 13. uri v Stanežiče pri Ljubljani, da mu pomagajo. In res so se v velikem številu odzvali na povabilo in prišli na določeno mesto. Med njimi sta bila tudi glasbenik Challe Salle in osebna trenerka Patricia Pangeršič.

Radio 1
Srčni poslušalci, prijatelji in znanci so s telesi na snegu ustvarili napis POMAGAM5.

»Pojma nimava kaj naju čaka, Deželak nama je naročil samo, da se toplo oblečeva in pripraviva na snežne razmere,« sta v en glas dejala Challe in Patricia, ki sta se skupaj z ostalo ekipo pognala na sneg in se ulegla na belo površino. Nato je nad njimi zaokrožil dron, ki je naredil čudovit posnetek. Srčni poslušalci, prijatelji in znanci so s telesi na snegu ustvarili napis POMAGAM5.

»Hvaležen sem vsem, ki so se odzvali povabilu. Zdaj pa pozovem še celo Slovenijo, da stopimo skupaj in pošljemo sms POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919,« je dejal presrečni Deželak.