Zaročenka plavalca Petra Johna Stevensa

Svojo ameriško dekle je zaprosil s pomočjo kužka Simbe

C. L. / Zvezde Lady
12. 12. 2021, 19.22
Deli članek:

Zdaj 26-letni slovenski plavalec Peter John Stevens je tik pred letošnjim odhodom na evropsko prvenstvo v Kazanu naredil pomemben korak.

Osebni arhiv
Strasten poljuba Petra in Sheridan.

Zdaj 26-letni slovenski plavalec Peter John Stevens je tik pred letošnjim odhodom na evropsko prvenstvo v Kazanu naredil pomemben korak. Svoje dekle, privlačno Američanko Sheridan Allen, je v romantičnem okolju Bohinjskega jezera zaprosil za roko, pri čemer je aktivno sodeloval tudi njegov kuža Simba. Peter in Sheridan sta se spoznala med študijem v Združenih državah Amerike na ugledni univerzi v Tennesseeju. Med postavnim plavalcem in plavolasko se je rodila ljubezen na prvi pogled, čeprav si nobeden od njiju na začetku ni predstavljal, da bo Sheridan sledila svojemu fantu v Slovenijo. In vendar si je par uredil svoje gnezdece v Kranju.

ZAROKA NA ROJSTNI DAN

Peter pa je Sheridan ravno na njen 26. rojstni dan odpeljal na izlet v Bohinj in tam med sprehodom ob jezeru padel pred njo na kolena. Ob njem je bil njun kuža Simba, ki je imel okoli vratu rutko, na kateri je pisalo: 'Poroči se z mano!', v gobčku pa škatlico z zaročnim prstanom. Sheridan je bila najprej iskreno presenečena, a je svojemu dragemu hitro padla v objem in privolila. Kot je zapisala na svojem družbenem omrežju, se prstana kar ne more nagledati.