MIHA IN KRISTINA VODIČAR

Zakonca uživata na rajskih Maldivih

Teja Pelko
30. 10. 2018, 20.30
Deli članek:

Profesionalni plesalec, ki smo ga spremljali tudi v oddaji Zvezde plešejo, se s svojo srčno izbranko mudi na poročnem potovanju.

Instagram
Zakonca takole uživata na medenih tednih.

Miha je Kristino pred oltar sicer popeljal že junija v okviru tradicionalne briške poroke, medeni tedni pa so morali zaradi njunih številnih obveznosti malce počakati.

Potem ko je Kristina pred dnevi magistrirala iz ekonomije, pa sta le utegnila spakirati kovčke in odpotovati na poročno potovanje.

Izbrala sta Maldive, ki veljajo za eno najbolj romantičnih lokacij. V tem slogu se je svojim sledilcem na družbenem omrežju Instagram s potovanja oglasila tudi Kristina. »Vsak dan, ki ga preživim s tabo, postane novi najboljši dan mojega življenja,« je namreč zapisala ob skupni fotografiji s peščene plaže.

Instagram
Plesalec tudi na medenih tednih skrbi za kondicijo.

Se pa zakonca – sodeč po Mihovi objavi na istem družbenem omrežju – na poročnem potovanju ne predajata le sončnim žarkom in poležavanju na plaži. »Ko misliš, da medeni tedni pomenijo preživljanje lepega časa s svojo ženkico ... Prva stvar na urniku – vadba,« je namreč zapisal Miha ob videoposnetku, na katerem na peščeni plaži pod palmami izvaja sklece.