Maria-Olympia

Nesojena žena princa Harryja spet razburja

Sonči Nered Čebašek
30. 10. 2018, 20.15
Deli članek:

Grška princesa Maria-Olympia je še do pred nekaj leti veljala za idealno ženo britanskega princa Harryja. Vendar se je, po mnenju mnogih na srečo, njuna usoda zasukala drugače.

Instagram
Princesa Maria-Olympia.

Dvaindvajsetletna grška princesa namreč prek družbenih omrežij redno objavlja fotografije, na katerih ni nič kaj podobna ugledni aristokratinji. Letošnjo noč čarovnic pa je še posebej začinila s provokativnim videzom.

Rodovnik

Olympia v aristokratskih krogih kotira visoko, saj je hči grškega prestolonasledniškega para princese Marie-Chantal in princa Pavlosa in je vnukinja grškega kralja Constantina II., ki je bil zadnji grški kralj pred razpustom monarhije pred petinštiridesetimi leti. Postavna blondinka je odraščala v New Yorku, šolala pa se je na najimenitnejših šolah v Veliki Britaniji, kjer se je seveda pogosto družila s člani angleškega plemstva. In ko ji je bilo 19 let, so svet obšle fotografije nje in princa Harryja, vse pa je pospremila ugotovitev, da bi bila idealen par. No, grška princesa in britanski princ ljubezenski parček sicer nikoli nista postala, po pripovedovanju neimenovanega vira z dvora je bil za zvezo namreč zagret le on. Olympii petnajst let starejši fant ni dišal, poleg tega pa je vedno samo čakala, da se gre iz Londona čim prej zabavat na Manhattan s svojimi zvezdniškim prijateljicami.

V stilu

Tudi v teh dneh, ko princ Harry z ženo Meghan Markle končuje šestnajstdnevno turnejo po Avstraliji, se grška princesa neumorno zabava v svojem slogu.

Instagram
Princesa Maria-Olympia.

Na veliko praznuje noč čarovnic, borce za pravice živali in društva proti mučenju živali pa je razburila z najnovejšim kostumom Cruelle de Ville iz filma 101 dalmatinec. Britanci so zdaj javno izrazili odobravanje, da je članica kraljeve družine postala Američanka mešane krvi, ki se bori za pravice živali in ohranitev narave, in ne grška princesa, čeprav slednja ta hip velja za najbolj zaželeno modrokrvno nevesto na svetu.