NIKA URBAS

Od ljubezni na prvi pogled do kuhanja

N.S.
29. 10. 2018, 21.15
Deli članek:

Priljubljena sodnica šova Zvezde plešejo, modna oblikovalka in ljubiteljica lepega je presenetila svoje oboževalce in jim razkrila številne podrobnosti iz zasebnega življenja.

Instagram
Nika Ambrožič Urbas se je razgalila javnosti, ko je iskreno odgovarjala na vprašanja svojih oboževalcev.

Zvezdnica šova Zvezde plešejo Nika Ambrožič Urbas se je po dopustu že vrnila v ritem, ki ji ga narekujeta življenje in delo v Londonu. Modna oblikovalka je minuli vikend na svojem instagram profilu svojim oboževalcem ponudila priložnost, da jo vprašajo karkoli in ona bo z veseljem odgovorila.

In res, Nika, ki se je slovenskim gledalcem zasidrala v srce s svojimi nikizmi v plesnem šovu ter s svojo iskrenostjo, eleganco in unikatnostjo, je odgovarjala na vsa vprašanja brez zadržkov in z vso iskrenostjo. Poleg različnih vprašanj so ji številni namenili lepe besede in pohvale za njeno osebnost in videz.

Mediaspeed
Nika in mož Matjaž sta dokaz, da ljubezen na prvi pogled res obstaja.

»Sploh ne morem opisati sreče, ki jo občutim ob tako čudovitih sporočilih. Hvala vsem za lepe besede in vse skupaj!« je dejala Nika, ki je med drugim priznala, da je bila pri možu Matjažu ljubezen na prvi pogled. »Naj zveni še tako neverjetno. Takoj ko sem ga zagledala, sem vedela, da bom življenje preživela z njim. Ljubezen na prvi pogled definitivno obstaja.« Razkrila je tudi številne lepotne trike, modne nasvete in to, da se najraje sprošča z branjem in kuhanjem. »Raje kot zunaj jem doma, pripravljam pa jedi z zelenjavo in obvladam rižotke. Od sladic pa naredim super čokoladno torto po receptu, ki mi ga je zaupala Katarina Venturini.«