SLAVLJENEC

Zvezdnik Reke ljubezni praznoval trideset let

N.S.
29. 10. 2018, 21.35
Deli članek:

Igralec, ki ga lahko spremljamo kot glavnega zveznika serije Reka ljubezni, je upihnil trideset svečk, rojstni dan pa preživel s svojo izbranko Viljo.

Revija Zvezde
Tadej Pišek je svoj 30. rojstni dan preživel v družbi svoje izbranke Vilje.

Priljubljeni igralec Tadej Pišek, ki navdušuje tako v televizijski seriji kot v številnih gledaliških uspešnicah, je minuli vikend praznoval svoj 30. rojstni dan. Pišek, ki v seriji Reka ljubezni igra glavnega junaka Roka, je minuli vikend imel razlog za veselje, saj je slavil svoj okrogli jubilej. Kot je razkril na družbenem omrežju Instagram, je rojstni dan preživel na slovenski obali, natančneje v Izoli, kjer mu je družbo delala dolgoletna izbranka Vilja Lukan. Kot sta povedala zaljubljenca, sta na Obalo odšla, da sta si vzela čas zase in si nabrala novih moči, seveda pa sta nazdravila tudi z malvazijo, ki je Tadejevo najljubše belo vino.

Čestitke znanih prijateljev

Tadeju Pišku, ki je med prijatelji znan kot zelo dober, pošten, zabaven in hudomušen človek, so ob okroglem jubileju čestitali tudi števili medijski prijatelji, od soigralke Lare Komar do direktorja Mini teatra Roberta Waltla ter številnih drugih prijateljev in znancev, ki so mu zaželeli vse dobro in uspešno še naprej. Ni pa še znano, ali bo slavljenec okrogli jubilej obeležil z veliko zabavo za vse prijatelje. Pustimo se presenetiti.

Instagram
Slavila sta v Izoli, kjer sta nazdravljala z malvazijo.