MAŠČEVANJE

FOTO: Čakarmišu prekipelo, zato je Ladu obril lase

N.S.
30. 10. 2018, 20.45
Posodobljeno: 30. 10. 2018, 20.52
Deli članek:

Potem ko smo v prvih štirih oddajah Slovenija ima talent gledali, kako so Branku Čakarmišu pripravljali različne potegavščine z njegovim avtom, je zdaj presenečenje pripravil tudi strogi žirant.

Mediaspeed
Zvezdniška žiranta Lado Bizovičar in Branko Čakarmiš si v letošnji sezoni šova talentov zelo nagajata z raznimi potegavščinami.

Štiri nedelje zapored je Lado Bizovičar pripravljal potegavščine za Branka Čakarmiša in ta je vse prenašal precej mirno.

Sandi Fišer
Šokirani Lado je ostal brez šopa las na glavi!

Vsaj na videz je deloval tako! A očitno je globoko v sebi ves čas pripravljal sladko maščevanje in ga v nedeljski oddaji tudi izvedel. Branko je med snemanjem oddaje namreč vzel aparat za britje las, pristopil do Lada in ga preprosto zabril po glavi.

Dramatičen odziv Lada Bizovičarja je bil za Čakarmiša očitno veliko zadoščenje. »Branku sem res dolgo časa sral po glavi in vedel sem, da se mi bo slej ko prej maščeval. Pričakoval sem kak žebljiček na stolu, a izkazal se je za najuglednejšega maščevalca! Milo za žajfo mi je vrnil z eno samo potezo – z brivnikom. Žal mi je, da se tega nisem spomnil sam, za koga, no, za Branka je prepozno, mar ne?« je priznal Lado in dodal, da vsekakor ni pričakoval ali vedel, da ga bo Branko zabril.

Sandi Fišer
"Vedel sem, da se mi bo Branko slej ko prej maščeval," priznava Lado.

»Predvsem sem bil prepričan, da sva si bot, ko sem plačal avtokleparja za popravilo avtostojala za mlaj,« je še razložil šokirani Lado, ki je tako izgubil kar nekaj las na glavi.