ODZIV

»Barovcem želiva srečo, ki bo nujna!«

Nejc Simšič
10. 9. 2018, 06.50
Deli članek:

Ob startu pompoznega šova Bar smo govorili z zadnjim zmagovalcem Črtom Bankom in njegovo sotekmovalko, nadvse priljubljeno Sanjo Kerić.

Planet tv
Črt Banko je v šovu Bar prepričljivo in zasluženo zmagal leta 2015.

Resničnostni šov Bar se je šele dobro začel in že dviguje veliko prahu. Prvi seks, prvi prepiri ... Za komentar smo povprašali dva iz zadnje sezone Bara, ki sta dokazala, da sta iz pravega testa za šov.

Črt in Sanja, dolgoletna prijatelja, ki sta bila skupaj tudi v Baru leta 2015, sta za Svet24 iskreno komenirala letošnji šov.

Kaj menita o novi sezoni Bara?

Črt: Super, da se je Bar vrnil na male ekrane in v prestolnico. Pohvaliti moram novo oziroma staro lokacijo, ki je bistveno boljša in dostopnejša od Nebotičnika. Upam, da bo zaradi tega bar bolje obiskan.

Sanja: Lepo, da so se po treh letih ponovno lotili projekta. 

Bosta spremljala šov?

Črt: Če bo tematika bar, torej gostinstvo, in ne prepiri in samopromocija, in če bodo tekmovalci zanimivi, se utegne zgoditi, da bom Bar spremljal, kolikor mi bo pač čas dopuščal.

Sanja: Iskreno, ko smo mi prišli ven, sem si pogledala mogoče tri oddaje. Če bo čas, bom tokrat gledala. Dve moji prijateljici sta v šovu, tako da podpora zagotovo bo.

Mediaspeed
Nadvse priljubljena barovka Sanja bo v letošnjem šovu navijala za dve prijateljici z Obale.

Pred tednom dni so Bar odprli za povabljene goste, ki so lahko prvi videli prostore bara in stanovanja. Pogrešali smo vas na dogodku ...

Črt: Da, sem opazil na družbenih omrežjih objave številnih, ki so tam bili. Ste nas pogrešali? Lepo, a Planet TV nas očitno ni. (smeh) Ne vem za ostale barovce, ampak jaz za dogodek nisem vedel, bi pa bil kot zadnji zmagovalec vesel vabila. Če sem do zdaj promoviral bar, bom zdaj premislil, ali bo še tako.

Sanja: Da. Na žalost nobenega od nekdanjih barovcev niso povabili. Sramota. Aja, so ... Emija. Ne vem, ali je to bar ali čistilni servis glede na to, da je on samooklicani kralj čistoče.

M24/Marko Vavpotič
Črt in Sanja sta iskreno povedala sočno mnenje tudi o letošnjem bar menedžerju Emiju Nikočeviću.

Komentar na to, da bo bar menedžer vajin nekdanji sotekmovalec Emi?

Črt: Prejšnjemu menedžerju Denisu Vikiću vse pohvale, človek z izkušnjami. Emi? A to je vse, kar Slovenija premore?

Sanja: Bar bo definitivno čist! (smeh) 

Bosta obiskala Bar v času šova?

Črt: Vsekakor.

Sanja: Seveda. Kot pravim, dve od mojih znank sta vstopili v šov in ju bom z veseljem prišla podpret. 

Nasvet za vse tekmovalce?

Črt: Naj se ne zaletavajo, naj bodo to, kar so, ker bodo tako najlažje zdržali tri mesece.

Sanja: Vso srečo jim želim! Potrebovali jo bodo. (smeh)