Nesebična ali okrutna?

Konec je! Seks bomba "na okruten način" končala z 19 let mlajšim

R.T.
9. 9. 2018, 10.30
Posodobljeno: 9. 9. 2018, 10.42
Deli članek:

Razmerje med Pamelo Anderson in nogometašem Adilom Ramijem je končana.

Profimedia
Adil in Pamela julija letos, ko sta si privoščila večerjo v dvoje,

Veliko prahu in zanimanja javnosti sta v času trajanja razmerja požela 51-letna seks bomba Pamela Anderson in 32-letni nogometaš Adil Rami. Rami je še pred dvema mesecema proslavljal zmago francoske nogometne reprezentance na svetovnem prvenstvu v Rusiji, kamor je prišla tudi Pamela. Zdaj pa francoski mediji pišejo, da je igralka "na okruten način" pustila nogometaša. 

Menda se je Rami že videl, kako bosta s svetlolasko pristala v zakonu, saj je verjel, da je njuna zveza v dobrem stanju, da je stabilna in da imata prihodnost. No, očitno pa Pamela ni delila njegovega mnenja: ko jo je zaprosil, ga je najprej zavrnila, nato pa še prekinila njuno razmerje. 

Vir, ki izhaja iz Pamelinih krogov, pa trdi nasprotno: da je Ramija pustila "na nesebičen, ne pa okruten način". 

Profimedia
Pamela Anderson

"Pamela je zadnje tedne veliko časa preživela z Adilom in tudi njegovima sinovoma, dvojčkoma. Srce se ji je trgalo, ker misli, da on dvojčka ne videva dovolj in meni, da je za to kriva ona. Odločila se je, da ne bo del njihovih življenj in verjame, da je to z njene strani zelo nesebično. Njeno srce je zlomljeno," je anonimni vir zaupal medijem.

Menda pa je le še vprašanje časa, kdaj bo Pamela odnesla svoje stvari iz nogometaševega doma v Marseillesu. Dragocen Cartierov  prstan, ki ga je Rami podaril Pameli v dokaz svoje ljubezni, je igralka menda že podarila svojemu sinu Brandonu