Zabava

VIDEO: Sporna pesem? Stjepana Hauserja zaradi Rozge napadli oboževalci

R.T.
8. 9. 2018, 18.00
Posodobljeno: 8. 9. 2018, 18.19
Deli članek:

Očitno se ne moreta "znebiti" drug drugega, oboževalci v vsaki izjavi in gesti vidijo znake ...

Mediaspeed
Jelena in Stjepan sta bila par tri leta.

Čeprav je zveza med Jeleno Rozgo in hrvaškim violončelistom Stjepanom Hauserjem razpadla že pred letom dni, javnost glasbenika tako ali drugače še vedno povezuje. Delno je za vse skupaj zaslužen sam violončelist zaradi preteklih izjav na Jelenin račun, vseeno pa oboževalci v skoraj vsakem zapisu Hauserja na družbenih omrežjih prepoznajo povezavo z Jeleno.

In to se je ponovilo z novo objavo Hauserja, ki je na Instagramu objavil pesem, ki jo prepeva z neznano lepotičko. Vse lepo in prav, kamen spotike za oboževalce je izbira pesemi: duet namreč poje Jelenino pesem "Oprosti, mala". In oboževalci so dojeli "spletni nastop" kot provokacijo na račun Jelene. In začeli Hauserju očitati, da ni kavalir, da si nadvse želi medijske pozornosti, da s svojo izvedbo ne sežeta Jeleni niti do kolen, očitali so mu, da ni prebolel Jelene, da je "dno dna" od človeka in glasbenika, da je nedorasel in podobno. Drugi so domnevali, da se s pesmijo Hauser opravičuje Rozgi.

Hauser pa ni molčal in se je odzval na žaljive in agresivne komentarje. Pojasnil je, da je video le nadaljevanje glasbenega niza, ki so ga snemali in objavljali v zadnjih dneh, pesem pa so izbrali sami oboževalci, ki so svoje želje izrazili v komentarjih. 

Ampak vojna mnenj komentatorjev se pod posnetkom še vedno nadaljuje ...