VESELA MAMICA

Sinku je dala ime Lev

Nejc Simšič
8. 9. 2018, 14.05
Posodobljeno: 8. 9. 2018, 14.12
Deli članek:

Potem ko smo Sloveniji prvi sporočili, da je priljubljena igralka Ana Marija Mitič v sredo rodila prvega otroka, je zdaj še čas, da vam razkrijemo tudi ime njenega sinčka.

Instagram
Otrok je plod ljubezni med Ano Mario in njenim dolgoletnim partnerjem Luko Kozamernikom.

Priljubljena voditeljica in zabavna komičarka Ana Maria Mitič je prvič postala mamica. Čeprav je imela rok poroda šele v sredini septembra, se je malemu fantu očitno malo mudilo in je v porodnišnici na svet prijokal že v sredo zjutraj. Triintridesetletna mulitalentirana Ana Maria je nosečnost skrivala vse do zadnjega, zanjo pa ni vedelo veliko ljudi. Vesela mamica je sporočila, da bo v zasebnosti in družinski sreči uživala tudi po porodu in se za eno leto umika iz javnega življenja, saj družino postavlja na prvo mesto.

Arhiv Svet24
Ana Maria je v sredo v ljubljanski porodnišnici rodila prvega sina.

IME OTROKA POMENI SRCE

Da je otrok plod ljubezni med Ano Mario in njenim dolgoletnim partnerjem Luko Kozamernikom, vedo povedati vsi, ki ju poznajo. Zdravemu in lepemu fantku pa sta novopečena starša dala ime Lev, ki seveda pomeni »kralj živali«, v hebrejščini pa ga uporabljajo za besedo »srce«. Ja, mali Lev je zagotovo srce novopečene mamice Ane Marie, ki komaj čaka, da se s sinkom iz ljubljanske porodnišnice, kjer je porod potekal brez zapletov, vrne v topel objem doma.