Nina Pušlar

Dopustovala bo v Dalmaciji in Srbiji

Teja Pelko
2. 8. 2018, 21.01
Posodobljeno: 2. 8. 2018, 21.02
Deli članek:

Za simpatično pevko je po delovnem juliju končno prišel čas za oddih.

M24/Marko Vavpotič
Nina Pušlar

Za teden dni se bo z avtomobilom s prijatelji podala v Srbijo na obisk k drugim prijateljem, za nekaj dni pa bo odšla tudi na morje k svoji prijateljici, modni oblikovalki Nini Šušnjara. Kam točno, nam – razen tega, da gre za dalmatinski otoček – ni hotela razkriti, saj želi Šušnjara lokacijo ohraniti zase.

Bolj kot sam kraj pa sta Nini pomembni spontanost in družba. »Zame je idealen dopust brez načrta. Da se mi ni treba dogovarjati o tem, kdaj bomo zjutraj vstali in kdaj bomo jedli, ampak da se to zgodi takrat, ko nam prija. Zato mi je zelo pomembno, da grem na dopust z ljudmi podobnih misli,« je dejala Nina.

Mediaspeed
Nina Pušlar in Nina Šušnjara



Obljubila si je tudi, da bo šla do konca poletja čim večkrat v naše hribe, saj je med nedavnim koncertom v Bovcu ugotovila, da ji tamkajšnje ozračje zelo prija.

Upajmo, da si bo Nina avgusta dodobra napolnila baterije, saj je pred njo zelo naporna jesen. Že konec poletja bo namreč oboževalce razveselila z novo pesmijo in videospotom zanjo, čaka jo tudi dokončanje albuma, ki ga namerava na prodajne police postaviti do konca tega leta, na pot pa ga načrtuje pospremiti z večjim koncertom v Ljubljani.